هلدينگ‌ها بازارهاي جهاني را براي صنايع‌دستي هموار مي‌کنند

محمد رضا تقي زاده در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: با اين راهکار در توسعه مقولات مربوط به اقتصاد صنايع دستي اميدواريم که به زودي بتوان يک شرکت هلدينگ صنايع دستي را سازماندهي کرد.

وي با اشاره به اينکه تعبير واژه شرکت‌هاي هلدينگ به معناي راه اندازي مجموعه فعاليت‌هايي است که توليد، بازاريابي و عرضه اين محصولات را در بازارهاي جهاني به صورت همزمان آغاز کند، اظهار داشت: در حال حاضر نيز در حال توافق با طرف‌هاي تجاري در کشور‌هايي که از آن‌ها به عنوان بازار‌هاي هدف ياد مي شود هستيم.

مدير عامل کانون اتومبيلراني و جهانگردي ادامه داد: در صورت توافقاتي که توسط شرکت توسعه تجارت گردشگري در اين کشور‌ها مي شود در گام اول شناسايي بازارهاي هدف و در گام‌هاي بعدي توليد مورد نياز بازار و فروش متناسب با آن صورت مي گيرد.

تقي زاده با بيان اينکه اين کانون به عنوان يک هلدينگ بزرگ قصد دارد با تعريف شرکت هلدينگ صنايع دستي وضعيت اقتصادي نامساعد صنايع دستي را سازماندهي کند، گفت: متأسفانه در طول ساليان متمادي ما يا شاهد توليد صرف و يا فروش تنها و بدون برنامه ريزي اين محصولات بوده ايم که در حال حاضر با تعريف توليد مورد نياز نخست بازاريابي و بعد از آن توليد و فروش را در دستور کار قرار مي دهيم

وي تصريح کرد: انجام راه کارهاي نهايي و انجام مراحلي که براي آن برنامه ريزي شده است پس از توافقات نهايي توسط بخش خصوصي صورت گرفته که اين کار تنها به منظور پايان وابستگي سيستم بخش خصوصي از دولتي است.

محمد رضا تقي زاده با تأکيد بر اينکه همکاري کانون اتومبيلراني و جهانگردي در حمايت از صنايع دستي در داخل کشور نيز به بحث استفاده توريستي از محصولات صنايع دستي براي جذب گردشگران است، افزود: ما قصد داريم توليد، عرضه و تقاضا را روان تر کنيم که البته با هدف حفظ، احيا و اشاعه اين توليدات، اين بحث پيگيري مي شود.

مدير عامل کانون خاطر نشان کرد: در داخل کشور متأسفانه صنايع دستي ما از ضعف‌هايي چون نبود بسته بندي مناسب و نحوه عرضه رنج مي‌برد که براي هدفمند کردن عرضه اين توليدات به گردشگران در گام اول نيازمند رفع اين مشکلات هستيم./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387061139