تاسيس  پايگاه ملي در سيراف

معاون ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري در گفت و گو با ميراث آريا( CHTN) ضمن بيان اين مطلب افزود: هم اکنون محوطه هاي تاريخي کشور عمدتا\" در تعارض با توسعه شهري قرار گرفته اند.

فريبرز دولت آبادي گفت: در منطقه تاريخي سيراف اين موضوع بسيار شدت يافته، زيرا در حقيقت به دليل قرار گرفتن سيراف در کنار منطقه پارس جنوبي، پتانسيل پارس جنوبي سرعت توسعه شهري را صد چندان کرده است.

وي در ادامه خاطر نشان کرد: توسعه شهري در اين منطقه به قدري شدت يافته که قيمت زمين‌هاي منطقه را بسيار بالا برده است .

وي با اشاره به اين که توسعه بندر طاهري توسعه‌اي هنجار، معقول و قابل پيش بيني نيست اظهار داشت: اين رشد بسيار سريع رخ داده، بنابراين فشار وارد شده بر منطقه سيراف زياد شده است.

معاون ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي معتقد است: سازمان استان بوشهر در اين مورد، با شدت لازم عکس العمل نشان نداده است.

دولت آبادي با اشاره به اين که اخيرا\" در اين مورد هماهنگي و توافقي با منطقه آزاد پارس جنوبي صورت گرفته است اظهار داشت: براساس هماهنگي‌هاي صورت گرفته قرار است بابت تبعات حاصل از حضورشان براي ساماندهي منطقه سيراف و بندر طاهري به صورت مشترک کمک کنند.

وي با بيان اين که در اين راستا شرح خدماتي تهيه کرده ايم تاکيد کرد: به زودي مشاور مربوط به اين موضوع انتخاب مي‌شود.

به گفته معاون ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري:به هر حال اميد است از طريق اين طرح واقع نگر و جامع، مسائل سيراف حل شود.

وي اضافه کرد: تا وقتي که طرح تهيه نشود بايد سازمان ميراث فرهنگي استان بوشهر نسبت به موضوع سيراف فعال‌ترعمل کند.

به گفته وي: در اين راستا معاونت ميراث فرهنگي پيشنهاد تاسيس يک پايگاه ميراث فرهنگي ملي را ارائه کرده است بنابراين، مسوليت اين اقدامات از استان به يک پايگاه ملي منتقل خواهد شد.

دولت آبادي در پايان تصريح کرد: با احداث يک پايگاه ملي در منطقه سيراف مي‌توان کارهاي اجرايي و مديريتي را نيز به انجام رساند./118

انتهای پیام/

کد خبر 138706133