وي با اشاره به اينکه از سال گذشته تاکنون قيمت صنايع دستي ايراني ۳۰ تا ۴۰ درصد افزايش داشته است، افزود: اين در حالي است که ميزان درآمد مردم نمي تواند چنين رشدي را تجربه کند.
اين فروشنده صنايع دستي ادامه داد: با وجود مشکلاتي که ورود اين محصولات بر افزايش قيمت توليدات ايراني و بازار فروش اين محصولات کشورمان وارد کرده است بايد گفت جلوگيري از ورود بي رويه آنها با اظهارات براي خود مسئولان نيز به يک رؤيا تبديل شده است.
صفرزاده با بيان اينکه به نظر ميرسد افت بازارهاي جهاني به صنايع دستي نيز آسيب رسانده است، اظهار داشت: بخش اعظم آمار و ارقامي که به ميزان صادرات صنايع دستي به کشورهاي مختلف موجود است با احتساب فرش دستباف است.
وي تصريح کرد: با جدا کردن رقم صادرات فرش از صنايع دستي ميتوان فهميد که با افزايش چند باره قيمت محصولات صنايع دستي، کشورهاي ديگر نيز کمتر حاضر به خريد صنايع دستي ايراني با وجود کيفيت بالاي آن هستند.
عليرضا صفرزاده افزود: در حال حاضر با وجود ناهماهنگيهايي که در بازار فروش اين توليدات وجود دارد تصميمات جدي در اين زمينه گرفته نمي شود ضمن اينکه دنيا نمي ايستد تا ما توليدات خود را همسو با آنها پيش ببريم.
اين فروشنده با تأکيد بر اينکه فروش خوب کالاهاي چيني و هندي در کشور ما نشان از شناسايي صحيح توليد کنندگان اين کشورها از بازارهاي ما است، گفت: گاه خود ما با ايجاد زمينههاي لازم راه را براي آنها هموار ميکنيم.
وي به برپايي نمايشگاههاي فروش توليدات اين کشورها به مناسبتهاي مختلف در کشورمان به عنوان يکي از همين معضلات اشاره کرد و ادامه داد: با وجود قيمتهاي پايين توليدات اين کشورها و پايين بودن اطلاعات مردم کشورمان نسبت به کيفيت آنها از دست رفتن بازار داخلي توليدات خودمان چندان دور از ذهن نيست./111
انتهای پیام/