نبود مکانيزم اجرايي براي تخصيص اعتبار دستگاه‌هاي دولتي به صنايع دستي

علي عابدي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب افزود: طبق مکاتبات انجام شده از سوي هيأت دولت و قطعي شدن تخصيص يک درصد از اعتبارات دستگاه‌هاي دولتي به صنايع دستي، معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان‌ها در قالب مذاکرات اداري در اين زمينه وارد عمل شدند.

وي ادامه داد: با مکاتبات انجام شده با اين سازمان‌ها در گام نخست تعدادي از آن‌ها اعلام آمادگي کردند که ابته تصور آن‌ها بر تأمين هزينه‌هاي راه اندازي و نصب ويترين‌هاي صنايع دستي توسط معاونت صنايع دستي استان بود که صورت عملي به خود نگرفت.

معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي خراسان شمالي با اشاره به اينکه با توجه به اينکه ابلاغيه اين امر از سوي هيأت دولت به تصويب رسيد اما هيچ دستگاه دولتي خود را ملزم به اجراي آن نکرده است، اظهار داشت: اينکه معاونت صنايع دستي استان بخواهد هزينه‌هاي اين طرح را شخصآ پرداخت کند به هيچ صورت امکان پذير نيست.

عابدي تصريح کرد:‌ معاونت صنايع دستي استان‌ها بودجه کلاني ندارند که بخواهند در اين بخش سرمايه گذاري کنند ضمن اينکه تأمين اعتبار اين بخش برعهده معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي نيست.

وي با بيان اينکه زمينه‌سازي براي انجام برنامه ريزي‌هاي انجام شده بايد از بالا صورت گيرد، افزود: ما مي‌توانيم تنها در حد انجام مکاتبات اداري عمل کنيم و اجرا شدن يا نشدن آن‌ها در حوزه فعاليت معاونت نبوده و براي همين است که هنوز وضعيت مشخصي براي اجرا پيدا نکرده است.

علي عابدي خاطرنشان کرد: در صورت جدي گرفتن اين برنامه مي‌توان اميدوار بود که صنايع دستي به مرور از محيط کار کارکنان دولتي به زندگي‌شان راه يابد./111

انتهای پیام/

کد خبر 138706182