دلايل نمايندگان در مورد ادغام ميراث فرهنگي کافي نيست

جواد آرين منش،نايب رئيس کميسيون فرهنگي در گفتگو با ميراث آريا(CHTN) تاکيد کرد:مجلس شوراي اسلامي در سال 82 با بررسي‌هاي مفصلي که انجام داد با توجه به اهميت ميراث فرهنگي و نقش آن در توسعه فرهنگي، انتقال پيام انقلاب اسلامي به دنيا،نقش و جايگاه گردشگري در رونق اقتصادي و کاهش وابستگي به در آمد‌هاي نفتي طرح تشکيل سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري را تصويب کرد.

وي گفت:ادغام سازمان‌هاي ميراث فرهنگي و ايرانگردي و جهانگردي پس از کارشناسي هاي فراوان انجام شده و مطالعات همه جانبه‌اي در اين مورد صورت گرفته است.

نايب رئيس کميسيون فرهنگي با بيان اينکه دلايل تشکيل سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري زير نظر رياست جمهوري تغييري نکرده است،متذکر شد: گردشگري موضوعي فرا دستگاهي است و يک سازمان خاص نمي تواند به تنهايي هماهنگي‌هاي لازم را در اين مورد انجام دهد.

وي گفت: فعاليت‌هاي سازمان ميراث فرهنگي به وزارتخانه هاي متعددي مانند خارجه ،ارشاد، راه وترابري و سازمان صدا و سيما مرتبط است و شوراي عالي گردشگري نيز در اين راستا تشکيل شد و وزارتخانه هاي متعددي در آن عضويت دارند.

نماينده مشهد اظهار داشت: ايجاد هماهنگي و مديريت ميان اين دستگاه ها در راستاي توسعه گردشگري نيازمند سازماني است که از ساير دستگاه‌ها شان بالاتري داشته باشند.

وي با تاکيد بر اينکه اگر ميراث فرهنگي در وزارت ارشاد ادغام شود نمي توانيم به اهداف خود در حوزه گردشگري دست پيدا کنيم، ادامه داد:با ادغام سازمان ميراث فرهنگي باري بر دوش اين وزارتخانه گذاشته مي شود که عملا توان انجام آن را ندارد.

نايب رئيس کميسيون فرهنگي مجلس گفت:وزارت ارشاد فعايت‌هاي بسيار گستردهاي در حوزه حج و زيارت،چاپ و نشر کتاب، مطبوعات، امور سمعي و بصري، سينما و امور هنري دارد و شايسته نيست که فعاليت‌هاي آن را چندين برابر کنيم.

آرين منش تاکيد کرد: عدم تعامل مناسب اين سازمان با مجلس و اظهارت اخير رئيس آن باعث شده که نمايندگان مجلس دست به چنين اقدامي بزنند./106

انتهای پیام/

کد خبر 1387062317