به گفته وي،امروزه هتلداري شان و منزلت خاصي يافته و در کشورهاي توسعه يافته يک رشته علمي و آکادميک محسوب مي شود.
وي در ادامه خاطرنشان کرد: جامعه هتلداران استان بايد در حد استانهاي بزرگ و مطرح کشور عمل کند چرا که استان گلستان يکي از قطبهاي گردشگري است و مي طلبد جامعه هتلداران استان بيش از اين استانها فعال باشد.
منوچهري يادآور شد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان آنچه در توان دارد را در جهت ارتقاي هرچه بيشتر جايگاه جامعه هتلداران استان به خدمت گرفته است.
وي همچنين با اشاره به اهميت فوق العاده آموزش در بحث هتلداري تصريح کرد: با توجه به فراگير شدن گردشگري در سطح دنيا و نقش مهم و جدي صنعت گردشگري در افزايش سهم ناخالص ملي لازم است تمامي هتلداران استان آموزشهاي مورد نياز را بگذرانند و مدارک آموزشي دريافت دارند.
معاون گردشگري و فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان اضافه کرد: بنا به صلاحديد سازمان مرکزي، پروانه هاي موقت هتلداران استان ها تا 6 ماه ديگر تمديد شده و پس از آن، طرح درجه بندي هتل ها آغاز خواهد شد.
رئيس جامعه هتلداران استان گلستان نيز در اين جلسه گفت: جهت پيشرفت و ارتقاي سطح هتلداري در استان گلستان بيش از همه بايد مديران هتلها کلاس هاي خاص هتلداري را بگذرانند تا اين مديران با مباحث جديد هتلداري دنيا آشنا شوند، چرا که تا مدير هتلي با مباحث حوزه خود آشنا نباشد نمي داند چه انتظاري بايد از کارکنان خود داشته باشد.
جواد شکيبازاده در همين رابطه افزود: بر اساس موافقت نامه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان و اداره کل فني و حرفه اي استان، مديران هتل هاي استان 70 ساعت کلاس آموزش هتلداري را خواهند گذراند و مدرک معتبر آموزشي دريافت مي کنند.
به گفته وي، هم اکنون بحث طرح استانداردسازي هتل ها در کشور قوت بيشتري گرفته و از هتل هاي استان گلستان هم در خواست شده اين طرح را اجرا کنند که در قدم نخست اگر هتلداري بخواهد طرح استانداردسازي را در هتل خود اجرا کند رايگان است اما در آينده اي نزديک اجراي طرح مذکور الزامي است./106
انتهای پیام/