ستار هدايتخواه نماينده مردم بوير احمد و دنا در مجلس شوراي اسلامي به عنوان مخالف اين طرح گفت: راي دادن به اين طرح وهن مجلس محسوب ميشود، چرا که نبايد يک دستگاه را به خاطر مخالفت با يک مسئول دستخوش تحول کرد.
وي ادامه داد: ميراث فرهنگي و گردشگري يکي از بخشهاي مهمي است که براي توسعه، اشتغال و توليد ثروت مد نظر است و حالا اگر اين طرح را تصويب کنيم، بخشهاي بزرگ تبديل به زير مجموعه يک وزارتخانه خواهند شد که خود داراي بخشهاي متنوع و مختلف بسياري است و هيچ سنخيتي نيز با اين حوزهها ندارد.
هدايتخواه افزود: اين طرح با اهداف در نظر گرفته شده براي سازمان در برنامه چهارم توسعه ناسازگار است. با توجه به اينکه قرار است گردشگري جاي نفت را در توليد درآمد ملي بگيرد الحاق آن به وزارتخانهاي مثل ارشاد و محدود کردنش به عنوان زير مجموعه آن امکان ندارد.
وي تاکيد کرد: تصويب اين طرح الحاق ملحقي بزرگتر از \"ملحق به\" است، اگر ما به صورت مقطعي به عملکرد رئيس سازمان اشکال داريم نبايد سازماني را که براي تشکيلش چندين سال کار کارشناسي صورت گرفته را منحل کنيم اين پاک کردن صورت مسئله است.
نماينده مردم بوير احمددنا در مجلس شوراي اسلامي افزود: نبايد فراموش کنيم که ما هنوز از تمام ابزارهاي نظارتي خود در مجلس براي حل اين مشکل استفاده نکردهايم. بنابراين پيشنهاد ميکنم دوستان به جاي حل يک مشکل مقطعي نگاهي دراز مدت به اين موضوع داشته باشند.
در ادامه اين جلسه نيز حشمتالله فلاحت پيشه نماينده مردم اسلامآباد غرب در مجلس شوراي اسلامي به عنوان مخالف اين طرح گفت: شان رئيس جمهور بالاتر از آن است که بخواهد آن را خرج اشتباهات مسولان زيرمجموعهاش کند. ولي حالا مجلس به خاطر اينکه نميتواند به طور مستقيم از رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري سوال کند طرح سوال از رئيس جمهور را مطرح کرده است.
وي افزود: ما قصد داريم به تصويب اين طرح بخشي را که خارج از حيطه نظارتي مجلس فعاليت ميکرده را به زير چتر نظارتي مجلس بياوريم. چرا که هرگاه نقش نظارتي مجلس پررنگ بوده کشور در آن بخش هر پيشرفت بيشتري داشته و کمتر دچار ضعف و مشکل بوده است./100
انتهای پیام/