صادرات غير مستقيم ، شناخت بازارهاي جهاني را کاهش مي دهد

توليد کننده صنايع دستي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب افزود:بخش مهمي از رويکرد ناشناخته ماندن بازارهاي هدف براي توليد کنندگان صنايع دستي اين منطقه ، نبود امکان صادرات مستقيم است از سويي ديگر، بخش مهمي از صادرات استان به صورت غير مستقيم و محدود صورت مي گيرد.

عليرضا فداييان با اشاره به اينکه توان توليدي صنعتگران پايين است، اظهار داشت: براي فراهم شدن امکان صادرات موفق تر محصولات در کنار دسترسي به بازارهاي جهاني ، بايد توليد انبوه صورت گيرد که اين مسأله در توان بسياري از صنعتگران صنايع دستي به دليل اشتغال آن‌ها با دست و نه ماشين وجود ندارد.

وي ادامه داد: به دليل مشکلاتي که به دليل نبود امکان صادرات مستقيم، کمبود توليد و ناشناخته ماندن بسياري از توليدات صنايع دستي مناطق اين استان وجود دارد، رقم صادرات غير مستقيم سالانه استان نيز چندان قابل توجه نيست.

اين هنرمند گليم باف خراساني با بيان اينکه اين مشکلات براي هنرمندان و توليد کنندگان محصولات کوچک صنايع دستي بيش از توليد کنندگان توليداتي چون گليم، جاجيم، فرش و گبه در استان است، افزود: توليدات ياد شده به دليل فعاليت در حوزه سازمان بازرگاني امکان صادرات مستقيم را دارند.

فداييان تصريح کرد: اعزام صادرکنندگان داخلي براي شرکت در نمايشگاه‌ها با هدف بازاريابي و فروش محصولات، بسيار تأثيرگذار است ضمن اينکه مي تواند صادرات محدودي ارسالي به کشورهايي چون افغانستان، ترکيه و امارات را گسترش دهد.

وي در پايان افزود: تاکنون استقبال خوبي از اين نمايشگا‌ه‌ها توسط صادرکنندگان داخلي و غيرمستقيم شده است که با گسترش اين رويکرد مي توان به صادرات موفق توليدات استان اميد بيشتري داشت./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387062450