در اين بيانيه آمده است؛ اين جامعه به عنوان يک نهاد صنفي و تخصصي که جهت استفاده بيشتر از فناوري هاي نوين جهاني در عرصه گردشگري کشور ايجاد شده است، در ابتداي فعاليت خود شاهد مسائل و رخدادهايي است که ميرود تا صنعت نوياي گردشگري کشور را که به همت مسئولين نظام در حال طي مراحلي است تا جايگاه مناسبش را به دست آورد، دستخوش نابساماني و پسرفت کند. لذا جامعه گردشگري الکترونيکي ايران توجه نمايندگان عزيز ملت را به موارد ذيل جلب ميکند.
اينگونه تصميمات بايد با کارشناسي دقيق و همه جانبه صورت پذيرد زيرا ممکن است تاثيرات سوء آن باعث سردرگمي سرمايهگذاران داخلي و خارجي شده و آنان را از سرمايهگذاري در زيرساختهاي گردشگري کشور رويگردان کند.
در اغلب کشورهاي مترقي از نظر جذب گردشگر، دستگاههاي متولي گردشگري در ردههاي بالاي تشکيلاتي مانند وزارتخانه قرار دارند و اين رده بندي تشکيلاتني نشان از اهتمام و اهميت اين صنعت در بين بزرگان و رهبران آن کشور دارد. مسلما تنزل جايگاه دستگاه متولي گردشگري از چشمان تيزبين رقبا پنهان نخواهد ماند.
صنعت گردشگري به عنوان يکي از راه هاي برون رفت از درآمدهاي نفتي در برنامه چشمانداز بيست ساله از اهميت ويژهاي برخوردار بوده و طبق اين برنامه بايد در 20 سال آينده گردشگري ايران در منطقه نمونه شده و سالانه 20 ميليون گردشگر را به کشور بکشاند. مسلما تنزل رتبه و جايگاه دستگاه متولي گردشگري مخالف طرح چشمانداز و نيز برنامههاي توسعهاي کشور است.
با توجه به موارد فوق اين نهاد تخصصي از نمايندگان ملت در خانه ملت ميخواهد تا به طرح انتزاع و تنزل رتبه سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري راي نداده و از وارد آمدن ضربهاي مهلک به پيکر نحيف اين صنعت در کشور جلوگيري کنند./100
انتهای پیام/