وي ادامه داد : در حال حاضر تشکلهايي براي ريشهيابي مشکلات نخبگان و ارائه راهکارهاي مفيد و سازنده براي رفع اين مشکلات تشکيل شده است.
اين مقام مسئول در استانداري خوزستان به ضرورت بهرهگيري از ايدههاي خلاقانه نخبگان اشاره کرد و گفت: با توجه به چالشهاي فرهنگي جهان و مقاومتي که در مقابل ايدههاي نو وجود دارد، جايگزيني اين ايدهها به جاي روشها و طرحهاي قديمي، در سيستمهاي دولتي و دستگاهها دشوار است اما در سال نوآوري و شکوفايي محقق خواهد شد.
در اين نشست، منتظرالمهدي مشاور جوان استانداري درمورد اقدامات اجرايي ويژه نخبگان اظهار داشت: مقدمات راه اندازي سايتي براي نخبگان جوان با هدف پرورش نخبگان در استان انجام و طراحي بانک اطلاعات جوانان و ايده دو طرح مهم اين سايت خواهد بود.
همچنين مدير سازمان ملي جوانان خوزستان با اشاره به شناسايي 800 نخبه استان بر مبناي شاخصهاي بنياد ملي نخبگان تصريح کرد: خانه نخبگان جوان با بهرهگيري از اعتبارات استانداري راه اندازي خواهد شد و در اين راستا سازمان ملي جوانان، ضمن شناسايي نخبگان جوان، از برگزاري انتخابات هيئت رئيسه، پس از ماه مبارک رمضان حمايت خواهد کرد.
حجت الاسلام کلاهکج خاطر نشان کرد: خانه نخبگان جوان امکان بررسي مسائل و مشکلات اين قشر را در قالب مرکزي غيردولتي فراهم ميکند.
حجت الاسلام کلاهکج به توزيع بروشورهاي مرتبط با کسب اطلاعات جوانان خوزستاني اشاره کرد و افزود : اين بروشورها به منظور کسب اطلاعات، بررسي ميزان توانمندي جوانان در حوزههاي مختلف، ميزان تمايل آنان به مشارکتهاي اجتماعي و سطح آگاهي آنان از برنامههاي مرتبط با جوانان در دستگاههاي اجرايي، به منظور تأمين محتواي بانک جامع اطلاعات جوانان استان ، در مراکز تجمع جوانان توزيع شده است./115
انتهای پیام/