مسعود اسکندري تصريح کرد:درج اطلاعات مربوط به رشتههاي شاخص صنايع دستي استان، معرفي رشتههاي صنايع دستي رايج و داراي قابليت اقتصادي، توليدي و صادراتي از ويژگيهاي اوليه نرم افزار چند رسانه اي همدان است.
وي با بيان اينکه اين نرم افزار 210 عکس از 30 رشته صنايع دستي استان را به نمايش گذاشته است، اظهار داشت: همچنين فيلم مستندي از رشتههايي چون سفال، چرم،منبت، مرواربافي، رنگ رزي سنتي، مليله نقره، و معرق چوب در اين نرم افزار را به نمايش درآمده است.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت ادامه داد: پخش موزيک متناسب با فيلم و تصاوير، قابليت چاپ تصاوير و متون و همچنين نقشه پراکندگي جغرافيايي صنايع دستي موجود در استان از ويژگيهاي بارز اين نرم افزار است.
اسکندري با اشاره به اينکه در اين نرم افزار تلاش شده که مطالب و عکسها با توجه به سرفصل رشتههايي چون تلفيقي و معماري، مصنوعات سنگي، سفال و سراميک و نساجي سنتي دسته بندي شوند، گفت:همچنين رشتههاي مختلف صنايع دستي نيز با توجه به کدينگ سازمان به صورت نمادين دسته بندي شده اند.
وي همچنين از امکان چاپ عکسهاي موجود در گالري عکس اين نرم افزار خبر داد و افزود: درج توضيحات تفصيلي در رشتههاي صنايع دستي موجود از امتيازات ديگر نرم افزار چند رسانهاي صنايع دستي همدان است.
مسعود اسکندري با اشاره به تهيه اين نرم افزار به سه زبان گفت: اين نرم افزار در مرحله اول به دو زبان تهيه شده بود که با تجديد چاپ و با توجه به نقش کشورهاي عربي در تجارت صنايع دستي اين استان، زبان سومي نيز براي ارائه اطلاعات در نظر گرفته شد.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي خاطر نشان کرد: در حال حاضر اين نرم افزار در معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي کشور موجود است ضمن اينکه تعدادي از آن به کشورهاي حوزه خليج فارس براي معرفي بيشتر قابليتهاي صنايع دستي اين استان ارسال شده است./111
انتهای پیام/