مير محمد غراوي افزود: از جمله اهداف زنگ گردشگري در مدارس تقويت فرهنگ گردشگري ميان جوانان است.
وي گفت: وقتي فردي به سفر مي رود و از محيط زندگي خود به دامن طبيعت ميرود نشاط و شادابي قابل لمسي به دست مي آورد.
استاندارد ايلام ادامه داد: در تمام کشورهاي دنيا سرمايهگذاري بسياري درگردشگري صورت ميگيرد زيرا اين امر يکي از بهترين راههاي اشتغالزايي و کسب درآمد است. نقاط خوب طبيعي و تاريخي در کشور وجود دارد که اگر آنها را احيا کنيم مکانهاي بسيار خوبي براي جذب گردشگر بوجود آوردهايم.
غراوي در خصوص نقش دانشآموزان در حفظ طبيعت گفت: دانش آموزان در ترويج و فرهنگسازي در فعاليتهاي گردشگري استان ايلام نقش دارند. دانشآموزان يکي از بهترين الگوهايي هستند که ميتوانند محيط و طبيعت را حفظ و تميز نگه دارند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان ايلام نيز در آيين به صدا درآمدن زنگ گردشگري گفت: استان ايلام يکي از استانهاي تاريخي فرهنگي کشور است که ميتواند جايگاه ويژهاي در توسعه صنعت گردشگري، رشد و توسعه اشتغالزايي استان در آينده کشور داشته باشد.
فريدون محمدي افزود: در استان ايلام حدود 1700 اثر تاريخي و فرهنگي شناخته شده و حدود 600 اثر نيز در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده که در استان 3 اثر قابليت ثبت جهاني را دارا هستند.
وي گفت: يکي از زيباترين پديدههاي گردشگري که در استان وجود دارد تفاوت دما در سطح استان و وجود اقليمهاي بسيار زيبا و متنوع و همچنين قرار گرفتن مرز بينالمللي مهران و دروازه عتبات عاليات است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان بيان داشت: دانشآموزان مهمترين کساني هستند که ميتوانند آثار تاريخي و فرهنگي و مناطق زيباي گردشگري را به ديگران معرفي کنند.
کلانتر باراني، رئيس سازمان آموزش و پرورش استان نيز گفت: استان ايلام قديميترين و باشکوهترين آثار را در دل خود دارد و مراسم به صدا در آمدن زنگ ملي گردشگري باعث آشنا شدن دانشاموزان با گردشگري و موضوعات و ترويج فرهنگ گردشگري خواهد شد./106
انتهای پیام/