سيد احمدرضا دستغيب تصريح کرد: اميدواريم که توجهات و تيزبينيهاي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي نيز در اين ايام مقدمهاي براي توسعه بيش از پيش اين حوزه شود و قطعا نمايندگان مجلس بهتر ميدانند که يکي از مهمترين موانع گردشگري تغييرات و جابهجاييهاي متناوب ساختارها و مراکز سياستگذاري گردشگري بوده که اين مانع ساختاري در گذشته آسيبهاي جدي به اين صنعت وارد کرده است.
وي افزود: اينک پس از شکلگيري يک سازمان متمرکز بايد به تقويت زيرساختهاي گردشگري در چارچوب منافع ملي پرداخت.
نماينده مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه موانع گردشگري بايد با نگاه دانش محور و متکي بر دايره حکمت مرتفع شود، افزود: در اين ميان قرار گرفتن همه دستگاهها و نهادهاي تصميمساز در يک افق معنادار را بايد شاهد بود تا با برخورداري از الگوي جامع سياستگذاري و ديدگاه نظاممند به وفاق و اجماع کلان در تحقق و مقاصد گردشگري دست پيدا کرد.
دستغيب گفت: تقارن 27 سپتامبر با سالروز تصويب قوانين سازمان جهاني جهانگردي در سال 1970 اين فرصت را فراهم کرده است تا زمينه توجه همه اقشار جامعه به اين صنعت مهم به وجود آيد.
وي تصريح کرد: امروزه ديگر بر کسي پوشيده نيست که گردشگري ضمن به جريان انداختن سرمايههاي اقتصادي در ايجاد اشتغال موثر است و امنيت داخلي را نيز افزايش ميدهد.
رئيس کميته گردشگري کميسيون فرهنگي مجلس گفت: نيايد تصور کردبه صرف داشتن آثار تاريخي فراوان و اقليم مساعد و بودن برنامهريزي ميتوان به برداشت از اين ثروت سرشار پرداخت./105
انتهای پیام/