حميد بقايي گفت: سازمان ميراث فرهنگي آماده است تا يکي از مکانهاي تاريخي تهران را براي شروع فعاليتهاي اين دفتر اختصاص دهد.
وي با اشاره به نقش صنايعدستي در توسعه گردشگري بر نقش صنايعدستي در حفظ هويت ملي و فرهنگ کشورها اشاره کرد.
قائم مقام سازمان در اين ديدار همچنين خواستار ايجاد دفتر unwto در تهران با موضوع جاده ابريشم شد و تصريح کرد: کشورهاي حوزههاي جاده ابريشم کار کرد فرهنگي شبيه به فرهنگ ايرانيان داشتهاند بنابراين با توجه به محوريت ايران در جاده ابريشم شايسته است که unwto دفتر احياي جاده ابريشم را در تهران ايجاد کند.
معاون دبير کل سازمان unwtoگفت: کارکردهاي دفتر UNWTOدر تهران با موضوع صنايعدستي و گردشگري در سالهاي اوليه ميتواند زمينه لازم را براي آموزش مديران صنايعدستي منطقه و دنيا براي توليد بهترو فروش پيشرو فراهم کند.
طالب ريفايي ادامه داد: اين دفتر بايد هر چه سريعتر شروع به کار کند ضمن اين که مديريت آن نيز با رايزني نماينده ONWTO و ايران انتخاب شود.
وي با اشاره به اين که بايد فعاليت براي احياي جاده ابريشم افزايش يابد اظهار داشت: من در سفري که به تاشکند خواهم داشت موضوع ايجاد دفتر جديد در تهران را بررسي خواهم کرد بنابراين اميدوارم بتوانيم اين فعاليتها را افزايش دهيم.
ريفاهي با اشاره به سياستهاي مثبت جمهوري اسلامي در توسعه صنعت گردشگري گفت: جمهوري اسلامي تنها کشوري است که با پيگيري هاي فراوان اولين کنفرانس گردشگري و صنايعدستي را در سال 2006 برگزار کرد .
وي با بيان اين که کنفرانس گردشگري و صنايعدستي با استقبال بسيار کشورها مواجه شد تصريح کرد: بيانيه تهران نقطه عطفي در حمايت از اقشار محروم و جوامع آسيبپذير در راستاي توسعه صنايعدستي در کشور است از طرفي بر فقر زدايي در جوامع در حال توسعه نيز تاکيد دارد.
در اين ديدار ، سياستهاي جمهوري اسلامي در مورد توسعه صنعت گردشگري و حمايت از صنايع دستي توسط قائم مقام سازمان تشريح شد.
همچنين در اين نشست، دعوت ازطالب ريفايي براي حضور در کنفرانس سرمايهگذاري در گردشگري ايران مطرح شد که وي از اين پيشنهاد استقبال کرد./118
انتهای پیام/