حسين هاتفي فارمد تصريح کرد:بر اساس نتايج بدست آمده از مذاکرات دو طرف، راه اندازي اين نمايشگاهها تا سه ماه آينده در اداره کل حمايت از توليد و بازرگاني قابل پيگيري است.
وي با اشاره به اينکه طبق آخرين اطلاعات کسب شده از بانک اطلاعات صنايع دستي، اطلاعات مربوط به 52 هزار صنعتگر صنايع دستي تکميل شده ، اظهار داشت: اطلاعات مربوط به اين تعدادصنعتگر به وزارت رفاه و سازمان تأمين اجتماعي ارسال شده و نتايج آن در روزهاي آينده مشخص مي شود.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي همچنين به تشريح برنامههاي اداره کل حفظ و احياء معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي پرداخت و گفت:هم اکنون استانداردسازي کيفي محصولات صنايع دستي در دستور کار اين اداره کل قرار دارد.
هاتفي خاطرنشان کرد:سرفصل استاندارد سازي براي تعدادي از رشتههاي صنايع دستي چون نمد مالي و چاپ قلم کار آغاز شده است.
وي با تأکيد بر اينکه اين راهکار تأثير مستقيمي با کيفيت صنايع دستي موجود در بازارهاي فروش دارد، گفت: اميدواريم نتايج مثبت اين راهکار به زودي بر توليدات موجود در فروشگاههاي صنايع دستي تاثير بگذارد.
هاتفي فارمد ياد آورشد: همچنين يک پروژه تحقيقاتي در موضوع مخاطب شناسي محصولات صنايع دستي توسط اين اداره کل در دست اجرا است که به نياز سنجي مخاطبان صنايع دستي مي پردازد.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي در ادامه گفت:بحث بسته بندي براي 5 محصول صنايع دستي و احياء 5 رشته صنايع دستي نيز به صورت جدي در اداره کل حفظ و احيا اين معاونت دنبال مي شود./111
انتهای پیام/