جمشيد حمزهزاده ادامه داد: براي طرح سفر کارت ملي شرکت سرمايهگذاري ايرانگردي و جهانگردي به علت داشتن حداقل 60 هتل و مهمانسرا در سطح کشور به عنوان مجري طرح و بانک سپه نيز به عنوان مجري عامل انتخاب شدند.
وي اظهار کرد : در راستاي اجراي طرح سفر کارت ملي مصوبهاي از هيات دولت گرفته شد که بر اساس اين مصوبه همه دستگاههاي دولتي موظف به اختصاص بخشي از اعتبارات خود براي سفر کارت ملي شدند.
مدير عامل شرکت سرمايهگذاري ايرانگردي و جهانگري نيز در اين مراسم با تاکيد بر پسوند ملي سفر کارت تصريح کرد: در جريان گردشگري الکترونيک لازم است که همه آحاد جامعه امکان استفاده از اين سفر کارتها را داشته باشند.
وي با بيان اينکه در اجراي اين طرح ابتدا کارکنان دولت مورد توجه قرار داده شدهاند، گفت: سياست دولت اين است که اين طرح در بخش خصوصي هم اجرا شود و کساني که اصحاب اين صنعت هستند از ديدگاه ما اولويت بيشتري دارد.
شاکري با اشاره به اينکه زمانبندي صدور سفر کارت ملي 4 ساله است گفت: در سال اول قرار است 4 ميليون سفر کارت صادر کنيم که اين تعداد معادل تعداد کارمندان دولت است.
وي از راهاندازي رزرواسيون اينترنتي مراکز تحت پوشش سفر کارت خبر داد و گفت: در صورت راهاندازي اين سامانه طرح سفر کارت نيز گسترش بيشتري پيدا ميکند و اميدواريم اين دو طرح در رشد گردشگري کشور موثر باشند.
علي رادمند رئيس ستاد سفر کارت ملي نيز در مورد تاريخ شکلگيري اين سامانه چنين اظهار کرد: در سال 79 با شکلگيري شرکت سرمايهگذاري ايرانگردي و جهانگردي براساس نياز 60 هتل زير مجموعه اين شرکت براي قرارگيري در يک سيستم علمي و به روز رزرواسون تحقيقاتي انجام شد که منجر به راهاندازي يک سامانه گردشگري در سال 80 و فعالسازي بخش رزرواسيون آن در سال 81 شد.
وي ادامه داد : بعد از راهاندازي سيستمهاي اينترنتي بانکها بررسي راهکارهاي پرداخت اينترنتي آغاز شد و در سال 85 سيستمهاي پرداخت اينترنتي را در قالب همين سامانه رزرواسيون فعال کرديم.
رادمند در بيان اهداف رزرواسيون سامانه سفر کارت ملي چنين اظهار کرد: ارائه رزرواسيون اينترنتي به مشتريان خانگي و حرفهاي، ايجاد بزرگرين بانک اطلاعات هتلهاي ايران، توليد بزرگترين بانک اطلاعات تورهاي ايراني، ارتباط با بانکهاي اطلاعاتي سايرخدمات گردشگري، ايجاد بانکاطلاعاتي تورهاي زيارتي و سياحتي برون مرزي، ارائه دسترسي تبادل خدمات مسافرتي به سامانه، ارتباط با ساير سامانهها و بخشهاي رزرواسيون اينترنتي کشور و ارتباط با سامانه خودپرداز از جمله اهداف راهاندازي اين سامانه است.
وي از امکان رزرواسيون در 340 مرکز اقامتي توسط اين سامانه خبر داد و گفت: به محض ورود نرخهاي اين مراکز به سامانه امکان رزرو اين مراکز نيز فراهم ميشود.
ريس ستاد سفر کارت ملي همچنين از راهاندازي سيستم رزرواسيون تورهاي گردشگري در سامانه سفر کارت ملي خبر داد و گفت: در صورتيکه در زمينه رزرواسيون مراکز اقامتي موفق عمل کنيم بانک اطلاعات تورهاي گردشگري را نيز در اين سامانه راهاندازي خواهيم کرد.
رادمند اظهار کرد: در صورتيکه معضلات و گلايههاي موجود در زمينه سفر کارت ملي را به حداقل برسانيم سامانه کشوري خود رابه سامنههاي بينالمللي مرتبط ميکنيم .
وي از صدور 2 ميليون و 470 سفر کارت ملي در کشور خبر داد و گفت: بيش از هزار و 200 مرکز پذيرنده سفر کارت نيز در سطح کشور در خدمت اين طرح فعال هستند.
وي در پايان خاطر نشان کرد: بزرگترين موضوعي که لازم است به آن توجه شود فرهنگسازي در اين زمينه است تا بوانيم مشکلات خود را در زمينه استفاده از سفر کارت در تمام شهرها به حداقل برسانيم.
يادآور ميشود؛ علاقهمندان براي دسترسي به رزرواسيون سامانه سفر کارت ملي ميتواند به آدرس www.ittic.net مراجعه کنند. /115
انتهای پیام/