عليرضا فدايي در مورد اهداف دفتر توسعه پايدار گفت : دفتر توسعه پايدار که در سازمان حفاظت محيط زيست مستقر است در راستاي توانمند سازي جامعه ايراني و گسترش مفهوم توسعه پايدار در تشکيلات دولتي ايجاد شده است.
وي از فعالسازي دفاتر توسعه پايدار در بسياري از وزارت خانهها خبر داد و گفت : توسعه پايدار بحثي بينالمللي است بنابراين بايد در اين مجامع بينالمللي حق خود را استيفا کنيم.
فدايي با اشاره به برگزاري اجلاسهاي ساليانه سازمان ملل متحد باعنوان CDS گفت : متاسفانه ايران در جلسات اين اجلاسها حضور ضعيفي داشته، بنابراين نتوانسته از منافع لازم آن برخوردار باشد.
وي آشنا نبودن کارشناسان و برخي از مديران با مفهوم اصلي توسعه پايدار را عامل اصلي اين مشکل دانست و تصريح کرد : در اين راستا بر آن شديم يک کارگاه ملي آشنايي با توسعه پايدار را در 6 ماهه دوم سال تشکيل دهيم.
مدير کل دفتر توسعه پايدار گفت : شناسايي فرصتها و چگونگي کسب آمادگي براي پيشبرد اهداف ملي در نشستهاي جهاني توسعه پايدار ، بررسي راهکارها و شيوههاي عملي آموزش توسعه پايدار کشور ، آشنايي با فناوريهاي پايدار در صنعت ساختمان سبز، بررسي راهکارها و شيوههاي عملي آموزش توسعه پايدار در مدارس ، بررسي انديشههاي ديني و فلسفي اسلام در توسعه پايدار، رشد سبز و آشنايي با سند ملي راهبردهاي توسعه پايدار کشور و نقش آن در تنظيم برنامههاي 5 ساله توسعه ازجمله موضوعاتي است که در اين کارگاهها به آن پرداخته ميشود.
وي با اشاره به اين که در حوزه توسعه پايدار 8 کميته راهبردي زير نظر 8 وزارت خانه فعال هستند تصريح کرد: اين کميته ها برنامههاي راهبردي توسعه پايدار را تنظيم و به کميته ملي توسعه پايدار ارائه خواهند داد .
وي در بيان اهداف بينالمللي که در اين راستا دنبال ميشوند گفت : دستور کار 21 سازمان ملل متحد که به همه کشورها ابلاغ شده و نيز نشستهايي که هر دو سال يک بار به صورت تصميم گيري و هر ساله به صورتبرنامهريزي در سازمان ملل متحد برگزار ميشوند از جمله اهداف بينالمللي اين نشستها است./115
انتهای پیام/