اصغر فرشاد ادامه داد: در اين راستا نخستين همايش جامعه ايمن به منظور حساسسازي و جلب مشارکت شهروندان، مسئولان سازمانهاي دولتي و غيردولتي براي رسيدن به اهداف جامعه سالم برگزار ميشود.
دبير همايش بينالمللي جامعه ايمن در بيان محورهاي اين همايش گفت: ايمني در محيط هاي مسکوني و عمومي، پيشگيري از حوادث ترافيکي، سياستگذاري جامعه ايمن، آموزش، فرهنگسازي و نقش رسانهها در جامعه ايمن، نقش خانواده در جامعه ايمن از جمله محورهاي اين همايش است.
وي ادامه داد: قوانمند سازي مردم و رويکرد اجتماع محور در جامعه ايمن، قوانين و مقررات در جامعه ايمن، نظارت، پايش و کنترل در جامعه ايمن، آسيبهاي اجتماعي در جامعه ايمن و هزينههاي اقتصادي تحميلي ناشي از حوادث در مقايسه با هزينههاي پيشگيري از ديگر محورهاي اين همايش است.
فرشاد از ارسال 215 مقاله به دبيرخانه اين همايش خبر داد و گفت: از اين تعداد 30 مقاله براي سخنراني در همايش انتخاب شدهاند.
وي تصريح کرد: در اين همايش بيش از 20 داور مقالات را داوري ميکنند و 6 سخنران کليدي نيز در اين همايش به سخنراني خواهند پرداخت.
فرشاد از برگزاري 5 کارگاه تخصصي در حاشيه اين همايش خبر داد و گفت: فرهنگسازي، ايمني ترافيک، ايمني در محيط کار، دستهبندي بيماري و اصول جامعه ايمن عناوين کارگروههاي تخصصي است که همزمان با اين همايش برگزار ميشود./115
انتهای پیام/