صنايع‌دستي ايران فراتر از تصورات خودنمايي کرد

دبير اجرايي برنامه داوري مهر اصالت يونسکو سال جاري در گفتگو با ميراث آريا (chtn) با بيان اين مطلب گفت: با توجه به حضور پررنگ و قابل توجه صنايع‌دستي ايران با 157 اثر کيفيت و خلاقيت به کار برده شده در اين آثار بسيار مورد توجه واقع شده است.

محمدرضا بازغي تصريح کرد: در روز نخست داوري 35 اثر از صنايع‌دستي ايران مورد ارزيابي قرار گرفت که مشخصات ذکر شده دليل اصلي پذيرش اين توليدات بود.

وي با اشاره به روز دوم داوري‌هاي مهر اصالت اظهار داشت: امروز با توجه به حجم و تعدادي که در زمينه نساجي و بافته‌ها است، به بررسي اين آثار مي‌پردازيم.

دبير اجرايي برنامه داوري‌هاي مهر اصالت ادامه داد: کارشناسي در اين مرحله را با آثار ساير کشورهاي شرکت کننده که در اين بخش آغاز کرديم و به طور حتم بخش صنايع‌دستي ايران در اين مرحله نيز حائز رتبه‌هاي نشان اصالت مي‌شود.

بازغي با بيان اينکه روز گذشته آثار فلزي شرکت‌کننده در اين داوري‌‌ها مورد بررسي قرار گرفت، گفت: در اين مرحله چهار اثر از صنايع‌دستي ايران مورد پذيرش قرار گرفت که ايران خواستار بازنگري در آثار شده و اميدواريم نتايج به نفع صنايع‌دستي کشورمان رقم بخورد.

وي با تاکيد بر اينکه حضور پررنگ صنايع‌دستي ايران در کارشناسي نهايي داوران حاضر در اين بخش را شگفت زده کرده بيان داشت: همگي اين افراد متفق‌القول هستند که صنايع‌دستي ايران دنيايي فراتر از آنچه تصور مي‌شد را به نمايش گذاشته است.

محمدرضا بازغي خاطرنشان کرد: اغلب آثاري که از صنايع‌دستي کشور در مرحله نهايي مورد قبول واقع نشد، به دليل مشکلات مربوط به وضعيت اين آثار بود که نسبت به عرف جهاني بالاتر است.

دبير اجرايي داورهاي مهر اصالت امسال يادآور شده بحث توليد هنري آثار، در کشورمان جايگاه توليد انبوه را گرفته و هنرمندان آثار خود را با قيمتي بالا تهيه مي‌کنند و اين مساله توسط کارشناسان مورد بررسي قرار گرفته است.

وي اظهار اميدواري کرد: با گذشت روز دوم از کارشناسي‌هاي مهر اصالت‌، صنايع‌دستي ايران به جايگاه حقيقي خود و دريافت اين نشان دست يافت./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387071534