وي ادامه داد: کيفيت صنايعدستي ايران از نگاه کميت، ابعاد و طرحهاي نو به هيچ عنوان قابل مقايسه با صنايعدستي ديگر کشورها نيست.
مسئول بنياد فرهنگ و جامعه معرفي افغانستان تصريح کرد: آنچه از اطلاعات دو روز گذشته در داوريهاي مهر اصالت کسب شده گواه آن است که صنايعدستي ايران در اين حوزه حائز بهترين امتيازات ميشود.
حکيم يار با اشاره به اينکه بين توليدات عرضه شده هفت کشور منطقه بر خلاف آنچه تصور ميشد شباهتهاي فرهنگي کمي بين آثار وجود دارد، اظهار داشت: مرغوبيت و کيفيت کاري که بر روي توليدات ايراني انجام شده را در آثار هيچ يک اين کشورها نميتوان مشاهده کرد.
وي با بيان اينکه با دقت خاص در توليدات ايراني مي توان به صورت آشکار به جايگاه صنايعدستي در زندگي مردم کشور پي برد، گفت: شايد در ميان کشورهاي شرکت کننده کمتر کشوري چون ايران وجود داشته باشد که تعداد قابل توجهي از مردم آن از طريق فروش توليدات صنايعدستي امرار معاش ميکند.
عضو ناظر بر داوريهاي مهر اصالت يونسکو همچنين در خصوص نحوه داوري بر روي توليدات صنايعدستي توسط داوران عضو يونسکو گفت: داروان از توانايي خوبي در ارزيابي آثار ارائه شده و از قدرت استدلال قوي برخوردار هستند.
تيمور حکيم يار خاطرنشان کرد: داوران در اين دوره از داوريهاي مهر اصالت بر توانايي کشورها در توليد محصولات صنايعدستي با تفاهمي علمي و پژوهشي نگاه کردهاند و خوشبختانه هيچگونه نقصي در ميان داوري آنها نيست./111
انتهای پیام/