وي خاطر نشان کرد: اختصاص يک بخش ويژه در اين جشنواره به بازار تبريز نشانگر اهتمام مسئولان شهر به ثبت بزرگترين بازار مسقف جهان در فهرست يونسکو است و فرمانداري تبريز نيز از اين اقدام حمايت ميکند.
معاون سياسي و اجتماعي فرماندار تبريز همچنين به توسعه هنر عکاسي در تبريز و حمايت از عکاسان جوان اشاره قرار داد و گفت: نبايد براي گسترش اين هنر تأثيرگذار فقط به برگزاري جشنوارهها اکتفا کرد، بلکه ميتوان در طول سال با برگزاري کارگاههاي عکاسي و در اختيار قرار دادن فناوريهاي روز عکاسي، تبريز را به عنوان خاستگاه اين هنر به جايگاه واقعي خود ارتقا داد.
وي گفت: عکاسان ايراني و خارجي در مدت برگزاري اين جشنواره با فرهنگ غني مردم آذربايجان آشنا خواهند شد که اين امر ميتواند در دستيابي به اهداف چشمانداز 20 ساله در راستاي ورود 20 ميليون گردشگر به ايران تأثيرگذار باشد.
بهارلونژاد اظهار داشت: توجه به بخش هنر و فرهنگ تبريز دغدغه اصلي مسئولان اين شهر است و در اين راستا همکاري سازمانهاي فرهنگي و پرهيز از اقدامات جزيرهاي راهکار اصلي گسترش فعاليتهاي فرهنگي در تبريز است.
جشنواره عکاسي فيروزه با همکاري سازمان هاي فرهنگي استان آذربايجان شرقي از جمله سازمان ميراث فرهنگي از 15 تا 19 مهرماه با حضور220عکاس داخلي و خارجي در تبريز برگزار ميشود.
عکاسي از آثار تاريخي شهر تبريز به ويژه بازار اين شهر بخش اصلي جشنواره عکس فيروزه است./106
انتهای پیام/