وي تصريح کرد: با اينکه تعدادي از اين داوران از کشورهاي اروپايي انتخاب شدهاند اما سابقه فعاليت آنها در صنايعدستي کشورهاي اين منطقه، قدرت شناخت و ارزيابي آنها را بالا برده است.
رئيس برنامههاي فرهنگي دفتر منطقهاي يونسکو در آلماتي با اشاره به اينکه توليدات صنايعدستي ايران از کيفيت بالايي برخوردار است، اظهار داشت: هر کدام از اين توليدات به عنوان نمادي از فرهنگ و تمدن کشور ايران براي داوران اين دوره شناخته شده است.
پشکو ادامه داد: تفاوت صنايعدستي ايران نسبت به ساير کشورهاي شرکتکننده در اين موزه در تنوع و تفکر رشتههاي صنايعدستي است و اين در حالي است که تعداد قابل توجهي از رشتههاي صنايعدستي ساير کشورها از بين رفتهاند.
وي با بيان اينکه شباهت بي اندازه و نزديکي توليدات صنايعدستي ايران توجه داوران را به خود جلب کرده است، گفت: تفاوت بسياري از صنايعدستي ايران مرز باريکي است که گاه تشخيص نوع کاري که بر روي آنها انجام شده است را سخت ميکند.
داور قزاقستان مرحله نهايي داوريها مهر اصالت خاطرنشان کرد: صنايعدستي ايران به عنوان توليداتي شاهکار در بين آثار ارائه شده در اين دوره ميدرخشد.
يوري پشکو يادآور شد: برپايي موزه از کارشناسيهاي مهر اصالت براي تمامي داوران شرکتکننده به دليل حضور توليدات فرهنگي در شهر تاريخي و زيباي اصفهان خاطرهانگيز بوده است./111
انتهای پیام/