وي با اشاره به پايان يافتن دوره داوريهاي مهر اصالت يونسکو براي توليدات صنايعدستي در منطقه آسياي مرکزي اظهار داشت: با ميزباني ايران در اين دوره از داوريهاي مهر اصالت ، جايگاه صنايعدستي ايران را در مقايسه با توليدات صنايعدستي کشورهاي منطقه مورد بررسي قرار داده و پايگاه صنايعدستي ايران را در کنار صنايعدستي ساير ملل به داوران و کارشناسان اين دوره به اثبات رسانديم.
عضو شوراي عالي صنايعدستي و هنرهاي سنتي با بيان اينکه توليدات صنايعدستي ايران امسال سه برابر ساير کشورها موفق به دريافت نشان اصالت شدهاند، گفت: به اذعان و اعتراف همين کارشناسان و هنر شناسان صنايعدستي ايران به لحاظ کيفيت و تنوع زيبايي و اصالت کار از جايگاه بالايي در جهان برخوردار است.
حاجي پور ادامه داد: در مرحله اول ، هويت کاملا ايراني توليدات عرضه شده، دست ساز بودن آنها به طور کامل و عدم استفاده از روش ها و سبکهاي غير ايراني در ساخت محصولات مورد توجه کارشناسان و داوران قرار گرفت.
رئيس مرکز آموزش عالي ميراث فرهنگي تصريح کرد: برتر بودن و منحصر به فرد بودن بسياري از آثار ارائه شده نيز حس تحسين داوران و کارشناسان مختلف را بر انگيخت.
وي افزود: خوشبختانه توليدات صنايعدستي ايران بحث ابتکار نواوري و متمايز بودن را با مشارکت پرشور و موفق خود در اين داوريها به اثبات رسانده است.
حميد حاجي پور با تاکيد بر اينکه دريافت نکردن نشان اصالت به هيچ عنوان به معناي نبود کيفيت و مطلوبيت آثار صنايعدستي نيست بيان داشت: خوشبختانه داوران اين دوره، صنايعي که از امتياز لازم برخوردار نشدهاند را حائز ارزش و اهميت دانسته و در بسياري از مواقع آنها را تحسين کرده اند.
عضو شوراي عالي صنايعدستي تاييد اصالت توسط سازمان يونسکو، منعکس شدن توليدات حائز ارزش مهر اصالت در سايت يونسکو و ساير حمايتهاي جانبي اين سازمان را از جمله امتيازات دريافت نشان اصالت يونسکو اعلام کرد./111
انتهای پیام/