وي افزود: استان زنجان با توجه به شرايط منطقهاي و موقعيت جغرافيايي ميتواند نقش محوري را در ارتباط با صنعت گردشگري در شمال و شمال غرب کشور ايفا کند، بنابراين بايد به عنوان نگين صنعت گردشگري در مناطق شمال و غرب حضور فعال و پويايي داشته باشد.
نوذري ادامه داد: مردم استان زنجان به بارور شدن منابعي که امروز به عنوان آثار نياکانشان، شاهد و ناظر آن هستند نيز چشم دوختهاند و انتظارشان اين است که از اين ميراث گرانبها در درجه اول در اقصي نقاط کشور و سپس در اقصي نقاط دنيا بهره علمي و فني ببرند.
استاندار زنجان نقش اساسي را بر عهده مسئولين اجرايي، دانشگاهها، استادان و دانشجويان دانست و افزود: بر روي ابنيه گرد و غبار بيمهري و غربت نشسته است که اين بيتوجهي به تاريخ گذشته برميگردد که در يک مقطع زماني با هجمههاي ناجوانمردانهاي در راستاي از بين بردن اين سرمايهها بودند. اگر چه ادعا ميکردند که اين سرمايه را به عنوان ميراث مرز و بوم حفاظت ميکنند.
نوذري با اشاره به افزايش آمار گردشگران به استان زنجان گفت: طي سه سال اخير آمار ورود گردشگران به اين استان از افزايش قابل توجهي برخوردار بوده که اين نشان از ظرفيت بالاي گردشگري در اين استان دارد.
وي در پايان ابراز اميدواري کرد که اين همايش دستاوردهاي راهبردي براي استان زنجان به ارمغان بياورد تا به زودي شاهد باشيم که حاصل اين نشست و همانديشي برنامههايي است که ميتوانيم از آنها براي بهرهمندسازي و بهرهوري صنعت گردشگري در استان زنجان استفاده کنيم./117
انتهای پیام/