تحصيل يک هزار و 533 دانشجوي صنايع دستي در مراکز جامع علمي کاربردي

مسعود اسکندري در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با اعلام اين خبر گفت: در حال حاضر 9 مرکز علمي کاربردي در سراسر کشور بحث آموزش عالي رشته‌هاي صنايع دستي را دنبال مي‌کنند.

وي ادامه داد: همچنين 702 نفر نيز از سال 80 از اين مراکز فارغ التحصيل شده اند که در حال حاضر اين رقم با فارغ التحصيل شدن نفرات جديد، رشد قابل ملاحظه‌اي داشته است.

مديرکل توسعه و ترويج اين معاونت با اشاره به اينکه در حال حاضر اين مراکز در 9 استان کشور فعال هستند، اظهار داشت: مراکز جامع علمي کاربردي در استان‌هاي اصفهان، آذربايجان شرقي، آذربايجان غربي، اردبيل، کردستان، تهران، زاهدان، مرکزي و همدان مبحث آموزش در مقاطع کارداني و کارشناسي را دنبال مي‌کنند.

اسکندري تصريح کرد: مراکز ياد شده در رشته‌هاي قلم زني، چوب، نگارگري، نقاشي ايراني، سفال و سراميک، طراحي دوخت، آزمايشگاه سفال به طور خاص و در رشته صنايع دستي در دو مقطع کارداني و کارشناسي ناپيوسته به صورت عام فعاليت مي‌کنند.

وي با بيان اينکه در حال حاضر نيز استان‌هاي قم و کرمانشاه براي راه اندازي رشته‌هاي صنايع دستي در مراکز آموزش عالي خود متقاضي هستند، گفت: براي آموزش رشته‌هاي صنايع دستي در مراکز جامع علمي کاربردي، استان‌ها بايد داراي شرايط خاص باشند.

مسعود اسکندري يادآور شد: پتانسيل بالاي رشته‌هاي صنايع دستي، توان آموزشي مناسب، برخورداري از استادان مجرب در سطح استان و تعبيه فضاي کافي براي پرداختن به اين بخش از شرايطي است که براي استان‌ها در نظر گرفته مي‌شود.

مديرکل توسعه و ترويج معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي کشور افزود: در رابطه با ارتقاء بحث آموزش در رشته‌هاي خاص صنايع دستي از مقطع کارداني به کارشناسي و همچنين جايگزيني کارشناسي پيوسته به جاي کارشناسي ناپيوسته در اين رشته‌ها معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي کشور در حال برنامه‌ريزي‌هاي اساسي است./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387072017