بازديد مشايي از دفتر اطلاع‌رساني فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري ايران در ترکيه

به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از روابط عمومي معاونت سرمايه‌گذاري و طرح‌ها، در اين بازديد سيد کمال ياسيني، سرکنسولگري ايران در ترکيه و مهدي جهانگيري، معاون سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز حضور داشتند.

در اين ديدار معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري نيز گفت: گردشگري يکي از صنايع موثر و اقتصادي شناخته شده در جهان امروز است و با سرمايه‌گذاري مناسب و توسعه زيرساخت‌ها مي‌توان زمينه لازم را براي رشد و توسعه اقتصادي کشور فراهم کرد.

اسفنديار رحيم مشايي، با اشاره به اقدامات و فعاليت‌هاي انجام شده در سه سال اخير در حوزه گردشگري کشور، افزود: در سه سال اخير 98 هزار تخت به تعداد تخت‌هاي مراکز اقامتي کشور افوده شده است و در اين زمينه بيش از 100درصد رشد داشته‌ايم.

معاون رييس جمهوري گفت: اين ميزان رشد بيش از ظرفيت اقامتي کشور در مدت 27سال گذشته بوده است.

وي، با بيان اينکه گردشگري امروز يکي از برنامه‌هاي محوري دولت براي توسعه اقتصادي کشور است، گفت: يکي از مهم‌ترين شاخص‌هاي امنيت در جهان، تعداد گردشگران خارجي است.

رحيم مشايي افزود: بر همين اساس و در پي اتخاذ سياست‌هاي موثر دولت نهم، تعداد گردشگران خارجي ورودي به کشور در سه سال اخير با رشدي 100درصدي مواجه شد و به بيش از دو ميليون و 100هزار نفر رسيده است.

در ادامه اين ديدار مهدي جهانگيري گفت: کشور ترکيه يکي از بازارهاي هدف ما است و سرمايه‌گذاران ترک علاقه جدي براي حضور و سرمايه‌گذاري در بخش گردشگري کشور ايران دارند.

وي ادامه داد: اميدواريم حداکثر تا زمان برگزاري همايش فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در صنعت گردشگري، مقدمات اجرايي شدن چند پروژه بزرگ بين‌المللي در شهرهاي تهران و تبريز با گروه‌هاي سرمايه‌گذار ترک نهايي شود.

سپس ياسيني با بيان اينکه ايران بهترين مکان براي سرمايه‌گذاري در صنعت گردشگري است، گفت: ترک‌ها بسيار علاقه‌مند به سرمايه‌گذاري در تاسيسات توريستي ايران هستند.

وي ادامه داد: پيش از اين نيز ترک‌ها در زمينه‌ ساخت هتل، تاسيسات اقامتي، مجتمع‌هاي بين راهي و کمپينگ در ايران اقداماتي انجام داده‌اند.

سرکنسولگر ايران، با اشاره به اينکه زمينه‌هاي جذب توريست در ايران با ترکيه متفاوت است، تاکيد کرد : تا زيرساخت‌هاي گردشگري آماده نشود، صنعت گردشگري توسعه پيدا نمي‌کند.

وي با بيان اينکه ابتدا بايد زمينه و امکانات را براي سرمايه‌گذاران مهيا کنيم، اظهار داشت: اعطاي تسهيلات و مشوق‌هاي دولتي معرفي جاذبه‌هاي گردشگري تاريخي و طبيعي از عمده‌ترين مواردي است که در جذب سرمايه‌گذار موثر است../100

انتهای پیام/

کد خبر 1387072033