حميد بقايي تصريح کرد: در عين حال اگر تعداد مسافران ايراني که به خارج از کشور سفر ميکنند و با خود صنايع دستي به خارج از کشور ميبرند را نيز حدود 5 ميليون نفر ثبت کنيم همين رقم صادرات صنايع دستي انجام ميشود.
وي تصريح کرد: البته از طريق گمرکات کشور نميتوان به آمار واقعي صنايع دستي صادر شده رسيد چون برخي از صنايعدستي از طريق چمداني خارج مي شود و تنها در مورد فرش و برخي صنايع دستي ديگر امکان آمارگيري وجود دارد.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با بيان اينکه براساس تحقيقاتي که انجام شده است 200 دلار حداقل خريد هر گردشگر از صنايع دستي ايران است، افزود: اگر 20 ميليون گردشگر هر کدام حداقل 100 تا 200 دلار خريد صنايع دستي داشته باشند، به رقم بالايي خواهيم رسيد.
بقايي تصريح کرد: با رشدي که طي چند سال گذشته گردشگري کشور داشته است تعداد گردشگران خارجي از سال 84 از 700 هزار گردشگر به 2 ميليون و 200 تا 2ميليون و 500 هزار نفر رسيده است اين نرخ رشد گوياي اين است که به عددهاي مورد نظر در سند چشمانداز خواهيم رسيد.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با اشاره به برگزاري نمايشگاههاي آثار تاريخي ايران در خارج از کشور و شرکت ايران در نمايشگاههاي بينالمللي تصريح کرد:در کشورهاي انگلستان، اسپانيا، مکزيک و کره بيش از 3 ميليون نفر از نمايشگاههاي آثار تاريخي ايران بازديد کردند.
بقايي افزود: براي مثال در مکزيک در طول 6 ماه بيش از 800 هزار نفر از نمايشگاه آثار تاريخي ايران بازديد کردند./105
انتهای پیام/