به گزارش ميراث آريا (chtn) مدير روابط عمومي و امور بين‌الملل انجمن حمايت از قربانيان سلاح‌هاي شيميايي جنگ با بيان اين مطلب افزود: اين موزه بر خلاف ساير موزه‌ها که فقط پيروزي‌هاي جنگ را به نمايش مي‌گذارند ايده اصلي به وجود آمدن جنگ را نمايش داده و آن را نکوهش مي‌کند.

شهريارخاطري با بيان اينکه تعداد موزه‌هاي صلح که به صورت يک شبکه بين‌المللي در دنيا فعال هستند به بيش از60 موزه مي‌رسد تصريح کرد: اين موزه‌ها بعد از جنگ جهاني دوم با هدف نکوهش اثرات مخرب و شيميايي جنگ ايجاد شدند.

وي در بيان اهداف ايجاد موزه‌هاي صلح گفت: نشان دادن پيامد‌هاي ناشي از جنگ و حملات شيميايي آن، پيامد‌هاي جنگ در طول تاريخ، جنبه‌هاي حقوقي جنگ و نقض حقوق بين‌المللي و آسيب‌هاي وارده به مردم جنگ‌زده از جمله اهداف ايجاد اين موزه‌ها است.

خاطري گفت : معرفي موزه‌هاي صلح در سراسر دنيا، سازمانهاي صلح طلب و فعاليت آنان از ديگر اهداف اين موزه‌ها است.

وي در توضيح فکر ايجاد موزه صلح در ايران گفت: سه سال پيش با بازديد از نمونه ‌موزه‌هاي صلح در ديگر کشورها مانند موزه‌ هيروشيما تصميم به ايجاد موزه مشابه‌ در ايران گرفتيم .

مدير روابط عمومي و امور بين‌الملل انجمن حمايت از قربانيان سلاح‌هاي شيميايي جنگ تصريح کرد: طرح اين موزه توسط انجمن حمايت از بنيادهاي غيرشيميايي داده شد که اعضا اصلي اين انجمن را جانبازان شيميايي، خبرنگاران و تعدادي ديگر تشکيل مي‌دهند./115

انتهای پیام/

کد خبر 1387072118