در اين محاسبه افراد شاغل در هتلداري و رستورانداري و افراد شاغل در بخش عمده فروشي و خرده فروشي در يک بخش مورد بررسي قرار گرفتهاند.
بررسي آمار افراد شاغل خانوارها بر حسب ميزان سواد، رشته فعاليت و محل کار نشان ميدهد که بيشتر اين افراد شاغل، بيسواد، قادر به خواندن و نوشتن و افراد با تحصيلات ابتدايي و راهنمايي و متوسطه در بخش خرده فروشي، عمده فروشي و هتلداري و رستوران فعاليت داشتهاند.
بر اساس اين آمار افراد بيسواد 2 درصد، افراد داراي سواد خواندن و نوشتن4/0، افراد داراي سواد ابتدايي 5/3 درصد، افراد داراي تحصيلات راهنمايي و متوسطه 1/6 و افراد با تحصيلات دانشگاهي 4/1 درصد شاغلان در بخش عمده فروشي، خرده فروشي و هتلداري و رستورانداري را تشکيل ميدهند.
ببيشترين تعداد افراد شاغل داراي تحصيلات دانشگاهي با سهمي معادل 3/12 درصد در بخش خدمات عمومي اجتماعي و شخصي به کار اشتغال داشتهاند.
همچنين براساس توزيع افراد شاغل خانوار در بخشهاي مختلف، 1/22 درصد در بخش عمده فروشي، خرده فروشي، هتلداري و رستورانداري، 4/4 در بخش کشاورزي، دامپروري، شکار و ماهيگيري، 4/19 در بخش صنعت و معدن، 8/0 در بخش برق، گاز و آب، 4/13 درصد در بخش ساختمان، 1/11 درصد در بخش حمل و نقل، 6 درصد در بخش خدمات ملي بيمه ملي خصوصي و 6/22 درصد در بخش خدمات عمومي و اجتماعي و شخصي مشغول به فعاليت هستند./105
انتهای پیام/