هنرهاي تجسمي زمينه باروري ذهن را فراهم مي‌کند

به گزارش روابط عمومي همايش منطقه‌اي هنرهاي تجسمي و کارگاه‌ آموزش هنر دومين همايش هنرهاي تجسمي و کار آموزش هنر از روز 20 مهرماه در دو بخش سخراني و کارگاه‌هاي آموزش هنر با حضور استادان و صاحب‌نظران در مجتمع فرهنگي هنري ابن سينا شهر همدان آغاز به کار کرد.

به همين منظور در دومين روز اين همايش مرتضي حيدري عضو هيات علمي دانشکده هنر دانشگاه تربيت مدرس، با عنوان فلسفه نوآوري و خلاقيت در هنر معاصر و ضرورت آن در جهان امروز به سخنراني پرداخت.

مرتضي حيدري در اين همايش گفت: هنرهاي تجسمي زمينه خلاقيت و باروري ذهن را فراهم مي‌کند، تبيين نقش خلاق ذهن طبيعت و جايگاه هنرمند زمينه خلاقيت ذهني را براي جوانان و نوجوانان فراهم مي‌کند.

وي در زمينه تبيين فلسفه نوآوري و خلاقيت در هنر معاصر و ضرورت ان در جهان امروز فرمود: نوآوري ذاتي هنر است و مي‌کوشد صورت جديد را به عالم بشري عرضه کند.

وي اضافه کرد در اين راستا بحث و نوآوري و روند خلاقيت دنياي امروز ضروري و حياتي به نظر مي‌رسد بنابراين اثر هنري تاثيرگذار پس از گذر از هفت مرحله تماشا، تامل، تحليل، تخيل، تنوير، تعقيل و توليد آفريده مي‌شود.

وي در تبيين اين مراحل گفت: اين مراحل گفت: پس از تماشاي اين پديده در ذهن هنرمند تامل ايجاد نشده و بعد از تحليل شرابط تخيل براي به وجود آوردن صورت نو ايجاد مي‌شود.

وي افزود: تخيل ايجاد شده با ابزار عقل سنجيده و بعد از کنش تعقل، تفکر و تنوير در ذهن پديد آمده و در نهايت منجر به توليد و خلق اثر هنري مي‌شود.

وي اثر هنري را جهاني که هنرمند مي‌آفريند معرفي کرد و افزود: کار هنر بازنمايي پديده‌ها و طبيعت است./118

انتهای پیام/

کد خبر 138707229