وي افزود: از ديگر اهداف اين اداره ميتوان به ارتقاء سطح آگاهي و فرهنگ عمومي و تأثير گذاري بر روي ميزان شناخت جامعه و بسيج سرمايههاي اجتماعي و مشارکتهاي مردمي در راستاي تحقق اهداف سازمان اشاره کرد.
موسوي در ادامه صحبتهاي خود وظايف اين اداره را در شش مورد عنوان کرد و اظهار داشت: توليد فيلم، موسيقي، نمايش (صحنهاي، خياباني، پانتوميم، آيينهاي سنتي، ايستانمايي ،عروسکي، مولاژ، نرم افزار، عکس و اسلايد و صدور تفاهمنامه، قرارداد، مجوز و معرفي به اماکن تحت پوشش براي فيلمبرداري و عکسبرداري از جمله وظايف ما محسوب ميشود.
اين مقام مسئول با اشاره به اينکه تاکنون، چهارده مجموعه با محوريت ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در اين اداره کل توليد شده است، خاطرنشان کرد: فيلم مستند اين نيست راه ابيانه، فيلم مستند ميمند براي دستکند، فيلم هاي مستند رستم و سهراب، ترنمهاي ايراني، بازارهاي ايراني، برج ستارگان، فيلم کوتاه درخت زندگي، فيلم مستند پيک تمدن، مجموعه 32 قسمتي هنرهاي سنتي و صنايع دستي و مجموعه ميراث ما آب از جمله فيلم هايي است که در اين اداره توليد شده است.
وي ادامه داد: به مجموعه فعاليتهاي منطبق با سياستها، اهداف، اولويتهاي سازمان که منجر به يک خروجي در قالبهاي فيلم، نمايش، عکس و اسلايد، نرم افزار، مولاژ، تابلوهاي عکس يا نقاشي شود، توليدات فرهنگي گفته ميشود.
موسوي با تاکيد اولويت اصلي در حوزه نمايش حمايت از هنر نمايش، هنرمندان و جشنوارهها به شمار مي آيد، خاطرنشان کرد: بررسي کارهاي برخي از گروههاي نمايش براي نمايش در مراسم هاي داخلي و بين المللي نيز در اين راستا تعريف شده است.
وي با اشاره به اينکه کارشناسان اداره توليدات فرهنگي داراي مدارک ارشد دانشگاهي و تجربي درهر بخش مجزا هستند، گفت: اين کارشناسان حتي در برخي از جشنوارهها و برنامهها مسئوليت داوري برنامهها را برعهده دارند؛البته در صورتي که ظرفيتهاي استخدامي سازمان به ما اجازه ميداد کارشناسان متخصص در عرصه نرم افزار، موسيقي براي غناي کاري به خدمت مي گرفتيم.
به گفته کارشناس مسئول اداره توليدات فرهنگي فرهنگي معاونت فرهنگي، فيلمبرداري و عکسبرداري از اماکن تحت نظر سازمان بر اساس دستورالعمل و آيين نامهاي است که توسط کارشناسان اين اداره و با نظارت معاونت فرهنگي و ارتباطات تهيه ميشود .
وي در پايان افزود: براساس دستور معاون فرهنگي و ارتباطات به همه مديران اماکن تحت پوشش سازمان، رعايت بند بند دستورالعملها در راستاي صيانت از اماکن، ابنيه، آثار ضروري و لازم الاجرا است و در غير اين صورت مسئوليت عواقب هر حادثه اي بر عهده مديريت محل مورد نظر خواهد بود./120
انتهای پیام/