به گزارش ميراث آريا(chtn)به نقل از روابط عمومي سازمان ملي جوانان، اسحاق با اشاره به پژوهشي که در اين زمينه از سوي سازمان ملي جوانان صورت گرفته است گفت: تنوع گرايش‌هاي مختلف رشته مطالعات جوانان در جهان در عناوين دوره، سطوح ارائه آموزش طول دوره‌ها، محتواي دروس و آينده شغلي، مشهود است. بر اين اساس گرايش مددکاري و خدمات جوانان با 33 زير مجموعه و گرايش مطالعات کودکان و جوانان با 22 زيرمجموعه در صدر زيرشاخه‌هاي رشته‌ مطالعات جوانان در جهان هستند.

وي گرايش‌هاي مطالعات جوانان با 16 زير مجموعه، جرم‌شناسي و دادرسي جوانان با 9 زير مجموعه و مطالعات جوانان و بهداشت با 8 زير مجموعه را در رتبه‌هاي بعدي اعلام کرد و افزود: گرايش مطالعه جوانان و اجتماع، تربيت مبلغ مذهبي براي جوانان و مطالعات جوانان خانواده از ديگر گرايش‌هاي مطالعات جوانان در دانشگاه‌هاي جهان است.

معاون مطالعات و تحقيقات سازمان ملي جوانان با اشاره به اينکه 57 زير مجموعه از گرايش‌هاي رشته مطالعات جوانان در جهان در سطح دکتري ارائه مي‌شود گفت: آموزش‌هاي 27 دوره در سطح کارداني، 23 دوره در سطح کارشناسي ارشد و دو دوره در سطح دکتراي ارائه مي‌شوند. در ايران نيز رشته‌ مطالعات جوانان در سطح کارشناسي ارشد دانشگاه تهران و دکتري حوزه علميه قم دانشجو مي‌پذيرد.

وي نو پا بودن حوزه مطالعات جوانان در ايران اشاره و با تأکيد بر بديع و در عين حال دشوار بودن پژوهش در اين حوزه تصريح کرد: روند رشد حوزه مطالعات جوانان به طول خاص در دو دهه پاياني قرن بيستم و در سال‌هاي آغازين دهه اول قرن بيست و يکم شتاب گرفت. جلوه اين بالندگي در افزايش شمار پژوهشگران موسسات پژوهشي مجلات علمي و رشته‌هاي دانشگاهي در حوزه جوانان قابل مشاهده است.

اسحاقي بهره‌گيري از تجربيات و ذخائر علمي و پژوهشي مرتبط با جوانان در سطح جهان و تلاش براي بومي‌سازي منطبق با شرايط و داشته‌هاي محلي را از پيش نيازهاي پايه‌ريزي هر حوزه مطالعاتي برشمرد و گفت: اين گزاش به منظور شناسايي و معرفي موسسات معتبر علمي- تحقيقاتي، پژوهشگران برجسته مطالعات جوانان در جهان، عناوين اصلي و محتواي رشته مطالعات جوانان در دانشگاه‌ها، مجلات علمي، پژوهشي جهان در اين حوزه و ارائه الگوي بومي براي رشته مطالعات جوانان در ايران از سوي سازمان ملي جوانان تهيه شده است./120

انتهای پیام/

کد خبر 1387072336