نزديک به 1300 تن از صنايع دستي همدان صادر شده است

احمد جعفرپور در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، با اعلام اين خبر گفت: اين رقم تنها مربوط به صادرات رسمي محصولات صنايع دستي است که در اين مدت انجام شده است.

وي تصريح کرد: با توجه به اينکه بيشترين صادرات صنايع دستي استان به توليدات سفال و سراميک مربوط مي‌شود، بخش اعظم ميزان صادرات صنايع دستي استان به توليدات سفال با بيش از 764 تن به اين محصولات اختصاص دارد.

معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان همدان با اشاره به اينکه ميزان صادرات رسمي صنايع دستي اين استان در شش ماهه اخير نزديک به سه ميليون دلار بوده است، گفت: عمده صادرات صنايع دستي استان به صورت غير رسمي انجام شده و برابر با شش ميليون و چهار صد هزار دلار بوده است.

جعفرپور ادامه داد: سفال، شيشه دست ساز، سنگ تراش خورده به ترتيب بيشترين ميزان صادرات استان را به صورت رسمي خود اختصاص داده اند.

وي با بيان اينکه مجموع صادرات رسمي و غير رسمي سال 86 نزديک به 10 ميليون دلار تخمين زده شده است، گفت: با توجه به اينکه آمار صادرات در اين شش ماهه بيش از 9 ميليون دلار است، صادرات صنايع دستي اين استان رشد چشمگيري را تا پايان سال تجربه مي‌کند.

معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي همدان افزود: عمده صادرات محصولات صنايع دستي همدان در طول سال جاري، بعد از کشور عراق، ‌به کشورهاي فرانسه، آلمان، هلند، انگلستان، آمريکا، ايتاليا، ترکيه، امارات، قطر و جمهوري آذربايجان انجام شده است.

احمد جعفرپور در ادامه اظهار داشت: در بخش صادرات غير رسمي نيز بعد از سفال و سراميک، گليم و گبه با نزديک به سه هزار دلار صادرات را از مقصد تهران به کشورهاي روسيه و آلمان تجربه کرده است.

گفتني است در اين بخش بعد از گليم و گبه، چرم و سازهاي سنتي در رتبه‌هاي بعدي قرار دارند./111

انتهای پیام/

کد خبر 1387072347