ارائه گزارش عملکرد سازمان ميراث فرهنگي به مجلس

به گزارش ميراث آريا (chtn)اسفنديار رحيم مشايي،رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري در ديدار اعضاي هيات رئيسه فراکسيون گردشگري مجلس که در محل سازمان ميراث فرهنگي برگزار شد،گفت:اين گزارش شامل روند توسعه گردشگري در سال‌هاي گذشته و نگاه به افق‌هاي آينده است.

وي با تاکيد بر اينکه نحوه تعامل با فراکسيون گردشگري بايد مشخص شود،افزود: کميته‌اي از سوي فراکسيون گردشگري بايد با کميته کاري سازمان در ارتباط دائم باشد تا بتوانيم در تدوين برنامه‌ها و قوانين مورد نياز با هم تعامل داشته باشيم.

معاون رئيس جمهور با اشاره به فراکسيون گردشگري مجلس هفتم خاطر نشان کرد:در دوره يکساله تشکيل اين فراکسيون در مجلس هفتم تعامل خوبي با آن داشتيم و به طور قطع مي‌توان از ظرفيت‌هاي قانوني اين فراکسيون استفاده کرد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري اظهار داشت:کميسيون فرهنگي مجلس هفتم به نگاه فرهنگي گردشگري بيشتر تاکيد داشت اما به نظر ما هر دو وجه اقتصادي و فرهنگي گردشگري بايد مورد توجه قرار گيرد.

وي افزود: حوزه گردشگري جنس فرهنگي دارد و البته از ظرفيت بالاي اقتصادي نيز برخورد دار است.

مشايي با اشاره به اينکه نگرش نمايندگان به حوزه‌هاي ميراث فرهنگي و گردشگري تغيير پيدا کرده است،ياد آور شد:نگرش نمايندگان به حوزه‌هاي مرتبط با سازمان تغيير پيدا کرده است؛به عنوان مثال اينکه نماينده اي ساخت موزه در حوزه انتخابيه خود را پيگري مي کند ،نشانگر توجه به اين بخش است.

معاون رئيس جمهور تصريح کرد: گردشگري نيازمند يک جريان اطلاع رساني و تبليغاتي قوي است و از آنجايي که براي تحقق اين امر بايد از بودجه جاري استفاده کنيم با کمبود اعتبار روبرو هستيم.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به شرکت ايران در نمايشگاه‌هاي گردشگري متذکر شد:در اين نمايشگاه‌هاي بسته هاي سفر به ايران ارائه شده و استقبال خوبي از بروشورهاي تبليغاتي ايران مي‌شود.

وي افزود: دفاتر اطلاع رساني گردشگري در 13 کشور تشکيل شده و همچنين گروه هايي از کشورهاي مختلف براي بازديد از کشور به ايران سفر مي‌کنند.

مشايي ادامه داد: تا کنون 740 منطقه نمونه گردشگري در کشور شناخته شده و مطالعات امکان سنجي 580 منطقه صورت گرفته است.

وي با بيان اينکه پس از انجام مطالعات مجوز تاسيس مناطق نمونه صادر مي شود،گفت:مناطق نمونه گردشگري همانند شهرک‌هاي صنعتي هستند و بخش خصوصي براي اجراي پروژه هاي مختلف بايد مقداري سهم آورده داشته باشد و بخشي از ميران سرمايه گذاري نيز به صورت تسهيلات پرداخت مي شود.

معاون رئيس جمهورافزود: در نخستين همايش فرصت هاي سرمايه گذاري هزار و 164پروژه گردشگري ارائه شد و در دومين همايش نيز 2 هزار پروژه عرضه مي‌شود.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي با اشاره به برگزاري نمايشگاه هاي آثار تاريخي در خارج از کشور افزود:اين نمايشگاه‌ها تا کنون در کشورهاي ژاپن،مکزيک،کره،انگليس واسپانيا برگزار شده است.

مشايي در پايان اظهار اميدواري کرد که با برگزاري جلسات مختلف با فراکسيون گردشگري دستاورد هاي خوبي در حوزه گردشگري حاصل شود./106

انتهای پیام/

کد خبر 1387072349