وي ادامه داد: اين تسهيلات از سال 84 تا انتهاي 86 از محل تسهيلات بنگاههاي اشتغال زا و زودبازده به کارگاههاي صنايع دستي به صورت وام پرداخت شده است.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي همدان با اشاره به اينکه در طول اين سه سال در مجموع 5300 طرح به مبلغ 326 ميليارد ريال به معاونت صنايع دستي استان معرفي شده است، اظهار داشت: تاکنون 3940 طرح به همان مبلغ 3/203 ميليارد ريال جذب شده است.
جعفرپور تصريح کرد: اين تسهيلات به منظور ايجاد، توسعه و تجهيز کارگاههاي صنايع دستي به صاحبان کارگاههاي صنايع دستي که متقاضي بوده اند پرداخت شد.
وي با بيان اينکه کارگاههاي صنايع دستي در دريافت اين تسهيلات هيچ محدوديتي نداشتهاند، گفت: درخواست براي دريافت تسهيلات توسط صاحبان کارگاهها مطرح شده و با بررسي نتايج حاصل از آن، معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي به صورت نوبتي اين امکان را فراهم کرده است.
احمد جعفرپور افزود: در سال 87 نيز به دليل بررسي همين طرحها و پرداخت تسهيلات درخواستي در مدت سه سال گذشته، طرح جديدي جذب نشده است .
وي خاطرنشان کرد: بررسيهايي که بر روي طرحهاي مورد نظر صورت مي گيرد از کانال، اداره طرح و برنامه ريزي، مديريت برنامه ريزي و استانداري همدان عبور ميکند.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي همدان يادآور شد: انجام کارهاي تبليغاتي براي توليدات صنايعدستي استان و ارائه طرحهاي لازم و کارشناسي شده از جمله ديگر حمايتهاي معاونت صنايعدستي استان همدان براي کاربردي کردن رشتههاي صنايع دستي در اين استان است./111
انتهای پیام/