تفاهم‌نامه توسعه همکاري‌هاي گردشگري ايران و تاجيکستان بازنگري شد

به گزارش ميراث آريا( chtn) محمدشريف ملک‌زاده در ديدار با رئيس کميته ملي ورزش و توريسم تاجيکستان صبح امروز در هتل لاله افزود: اين تفاهم‌نامه در زمينه توسعه سطح روابط همکاري‌هاي دو کشور در حوزه گردشگري 10 ارديبهشت ماه 81 (30 آوريل 2001) ميان سازمان ايرانگردي و جهانگردي سابق و وزارت اقتصاد و بازرگاني تاجيکستان به امضا رسيده بود، اما تا کنون به مرحله اجرا درنيامده بود. بنابريان نشست امروز در راستاي بازنگري و اجرايي شدن اين تفاهم‌نامه برگزار شد.

وي با اشاره به مشترکات فراوان فرهنگي، مذهبي، ملي و تاريخي ايران و تاجيکستان، تصريح کرد: توسعه همکاري‌هاي گردشگري زمينه اصلي براي معرفي فرهنگ و تاريخ بين دو ملت را فراهم مي‌کند و گردشگري مي‌تواند زمينه همکاري و آشنايي دو کشور را به وجود بياورد.

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با بيان اينکه در سال 84 حدود دو هزار و 116 گردشگر تاجيک به ايران سفر کرده‌اند، گفت: برگزاري تورهاي تفريحي و تخصصي دانشجويي، دانش‌آموزي، فرهنگي از جمله راهکارهاي سازمان براي توسعه همکاري‌هاي گردشگري دو کشور است.

وي با اشاره به موفقيت‌ها و دستاوردهاي ايران در حوزه گردشگري در بعد بين‌المللي بيان کرد: همايش توراپراتورهاي جهان، همايش بين‌المللي فرصت‌هاي سرمايه گذاري گردشگري ايران و اجلاس وزيران گردشگري کشورهاي اکو در تهران در آبان ماه با حضور چهره‌هاي برتر بين‌المللي در عرصه گردشگري برگزار مي‌شود.

ملک‌زاده اظهار اميدواري کرد با احيا تفاهم‌نامه همکاري دو کشور در حوزه گردشگري زمينه اصلي براي توسعه سطح همکاري‌هاي ايران و تاجيکستان در حوزه گردشگري فراهم شود، چرا که هم ايران و هم تاجيکستان جاذبه‌ها و پتانسيل‌هاي زيادي در اين حوزه دارند.

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خاطرنشان کرد: کشور تاجکستان در حوزه طبيعت‌گردي بسيار تواناست و 93در صد از کوه‌ها و 60 درصد از آب‌هاي منطقه را به خود اختصاص داده است./102

انتهای پیام/

کد خبر 138707278