ارتباط با يونسکو براي آموزش‌هاي فصلي موزه داري

به گزارش ميراث آريا (chtn) مشاور امور موزه ها در معاونت فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در دومين همايش مديران موزه کشور در اروميه با بيان اين مطلب افزود: تقويت فضاي مناسب شهري، قابل دسترس بودن موزه‌ها، فرهنگ‌سازي لازم توسط رسانه‌هاي شنيداري، ديداري، علمي و مکتوب، تقويت حوزه نرم افزاري و سخت افزاري موزه‌ها و ارتقاي سطح ارتباط حسي يک اثر، خالق اثر و بازديد کننده توسط راهنمايان موزه از جمله راهکارهاي تقويت و ارتقابخشي فعاليت موزه‌ها به شمار مي‌آيد.

عشرت شائق در ادامه خاطرنشان کرد: توجه لازم به توسعه و تجهيز موزه‌ها براي ارتقاي اين حوزه مهم و جلوگيري از انهدام فرهنگ بومي بازديد از موزه‌ها از ديگر موارد تقويت و ارتقاي فعاليت موزه‌ها اعلام شده است.

مدير مجموعه تاريخي و فرهنگي سعد آباد تصريح کرد:‌ تقويت راهکارهاي يادشده منجر مي‌شود تا مردم به جاي گشت زني بيهوده در خيابان‌ها به موزه‌ها مراجعه کرده و با تاريخ شکوهمند خود آشنا شوند.

وي با اشاره به لزوم بالا بردن سطح مبادلات کارشناسي علمي، آموزشي، موزه‌داري، ارتباط با مخاطبان و بازديدکنندگان موزه‌هاي داخلي و موزه‌هاي بزرگ دنيا اظهار داشت: در اين راستا ارتباط تنگانگ با يونسکو به منظور آموزش‌هاي فصلي، کوتاه مدت و منطقه‌اي موزه‌داران، يکسان سازي استانداردهاي جهاني با استانداردسازي سطح موزه‌ها، تقويت تنوع بخشي به موزه‌هاي هنري، تاريخي، تخصصي، علمي، فني، صنعتي، کاخ‌موزه‌ها، پارک موزه‌ها، موزه انديشمندان و موزه‌هاي محلي يا منطقه‌اي ضروري به نظر مي‌رسد.

شائق توجه ويژه به آموزش کارکنان و پژوهش محوري، نگه‌داري اشيا و معرفي مناسب آنها را از ديگر موارد رسيدن به جايگاه مهم موزه‌داري اعلام کرد./118

انتهای پیام/

کد خبر 1387072929