وي گفت: کشورهاي اکو به لحاظ تنوع جغرافيايي، طبيعي، زيستي و غناي تاريخي و فرهنگي از جايگاه بسيار متمايزي در صنعت گردشگري برخوردار هستند. ظرفيتهاي بالقوه و بالفعل اين کشورها چنانچه در تعاملي هدفمند و بر اساس يک برنامهريزي بلند مدت مورد بررسي و بازنگري قرار گيرد، ميتواند اين منطقه را در مرکز توجه عمومي گردشگران بينالمللي قرار دهد.
وي ادامه داد: به همين دليل جمهوري اسلامي ايران با آگاهي از اين واقعيت نگاه ويژهاي به تعاملات و همکاريهاي گردشگري ميان اعضاي اکو داشته و در کنار دبيرخانه اکو همواره تلاش کرده است تا بسترهاي لازم را براي تحقق اين هدف فراهم کند.
وي ميزباني دو اجلاس کارشناسان ارشد، نخستين اجلاس وزراي گردشگري و مشارکت فعال در اجراي مصوبات نشستهاي پيشين توسط ايران را فعاليتي در همين راستا عنوان کرد.
ملکزاده همچنين با توجه به ظرفيتهاي موجود در ميان کشورهاي عضو و ويژگيهاي خاص آن، توجه و تاکيد ويژه بر موضوع گردشگري سلامت را حائز اهميت دانست و گفت: لازم است تمهيدات ويژهاي براي توسعه اين شاخه از گردشگري در مجموعه مصوبات اين اجلاس لحاظ شود.
وي همچنين بر لزوم طراحي برنامهاي مناسب براي برگزاري هرچه باشکوهتر روز گردشگري اکو در 28 نوامبر (8 آذر) که از مصوبات نخستين جلسه کارشناسان ارشد است، تاکيد کرد./105
انتهای پیام/