وي با بيان اينکه چاي سبز بايد فاقد مواد مضر و عناصر مسموم کننده ناشي از مصرف شيميايي و سموم دفع آفات باشد تصريح کرد: بهترين چاي سبز مرغوب به چين، ژاپن و هندوستان است، زيرا در مزارع اين کشورها بيشتر از کود از ته و فسفر بيولوژيک يا ميکروبي استفاده ميشود.
متين در تشريح فوايد مصرف چاي سبز يادآور شد: چاي سبز ضد پيري زودرس، ضد چروک صورت و گردن، ضد فراموشي، خستگي مفرط تقويت کننده اعصاب مو بسياري از بيماريها همچون فشار خون بالا است.
وي همچنين ادامه داد: خاصيت ضد سرماخوردگي ، برطرف کننده التهابات، رفع بيماريهاي معده و روده، تقويت و تنظيم کار قلب و عروق، دفع سنگ کليه، جلوگيري از پوکي استخوان، پيشگيري از سرطان از جمله خواص چاي سبز است.
متخصص گياه پزشکي با بيان اينکه هر برگ خشک شده چاي شبز بين 1 تا 5/1 درصد کافئين دارد يادآور شد: ميزان کافئين به نوع چاي، عمر برگ، منشاء اوليه و زمان برداشت آن بستگي دارد
متين در تشريح خواص کافئين موجود در چاي گفت: کافئين ضد خستگي، بيدار کننده، نشاط آور، تقويت کننده فکر، تنظيم و تشريح در وضع گردش خون و بالا بردن عملکرد قلب از جمله خواص کافئين است.
وي با بيان اينکه ميزان کافئين موجود در چاي سبز و سياه برابر است تصريح کرد: مواد حامل در چاي سبز موثر و ملين و برعکس در چاي سياه محرک و تا حدودي عصبي کننده و اضطراب آور است.
متين افزود: چاي سبز حاوي دو ترکيب تئوفيلين و تئوپرومين است که مانند کافئين عمل ميکنند. اين دو ترکيب ادرارآور و موجب گشادي عروق ميشود.
وي در خصوص خواص تئوفيلين گفت: تئوفيلين برانشهاي ريه را باز و درد عضلات و گرفتگي آنها را برطرف و شل ميکند و به همين دليل مصرف چاي سبز به افراد آسمي توصيه ميشود.
متين در ادامه ياد آور شد: تافن نيز خاصيت جمعکنندگي سطح پوست را دارد و اثر آرامبخشي روي مخاط حساس شده و عصبي دارد و در نتيجه زخمها و التهابات پوستي سريعتر التيام مييابند.
وي افزود: تانن چاي موجب خشک شدن عفونت گلو، التهابات مثانه و اندامهاي گوارشي ميشود، اشتها را تحريک و فعاليت غدد گوارشي به ويژه بزاق را تنظيم ميکند. همچنين بر فعاليت معده و روده موثر است و اسهال را برطرف ميکند./115
انتهای پیام/