اميدوارم با حل مشکلات بانکي در جذب سرمايه‌گذار موفق‌تر باشيم

به گزارش ميراث آريا (chtn) و به نقل از روابط عمومي معاونت سرمايه‌گذاري و طرح‌ها ستاد راهبردي همايش فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در صنعت گردشگري با حضور معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، قائم مقام سازمان و اعضاي ستاد در دفتر معاونت سرمايه‌گذاري و طرح‌ها تشکيل شد.

معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در اين جلسه گفت: امسال ستاد اين همايش بايد تمام تلاش خود را براي اجرايي کردن بيشتر پروژه‌ها بکند. در سال گذشته براي نخستين بار اين همايش برگزار شد که با نقايصي نيز همراه بود و اين طبيعي است. اما امسال انتظار داريم که تلاش اين ستاد چند برابر شود.

اسفنديار رحيم مشايي تصريح کرد: سال گذشته، ستاد همايش فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري با نهايت تلاش خود موفق شد کار بزرگي در حوزه سرمايه‌گذاري در صنعت گردشگري انجام دهد، امسال نيز اين ستاد با نهايت تلاش خود پروژه‌هاي بسياري را براي ارائه در همايش آماده کرده است که اميدواريم با حل مشکلات موجود در سيستم بانکي بتوانيم بيشتر از سال‌هاي گذشته در اين زمينه گام برداريم.

در اين جلسه، حميد بقايي، قائم مقام سازمان نيز با اشاره به اقدامات استان‌ها براي اجرايي کردن پروژه‌ها تاکيد کرد: ستاد همايش فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري مسئوليت اجرايي کردن پروژه‌ها را بر عهده ندارد. اين ستاد صرفا نقش هماهنگ‌کننده را بر عهده دارد و اجراي پروژه‌ها بايد به استان‌ها واگذار شود.

بقايي با اشاره به مسئوليت خطير روساي استاني در اجرايي کردن پروژه‌ها افزود: روساي سازمان‌هاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در استان‌ها بايد با همکاري و هماهنگي کامل با استانداري‌ها از اعتبارات استاني براي به اجرا در آوردن پروژه‌هاي اين همايش نهايت سعي خود را انجام دهند. اين ستاد تنها مسئول برگزاري همايش و هماهنگ‌کننده اين همايش است. در حوزه اجرايي هيچ انتظاري از اين ستاد نداشته و نخواهيم داشت.

وي خاطرنشان کرد: با پيگيري‌هاي لازم تاکنون 90 درصد مصوبات سفرهاي استاني رئيس محترم جمهور در سه حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در استان‌هاي مختلف به اجرا در آمده است.

همچنين مهدي جهانگيري معاون سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي سازمان در اين جلسه با اشاره به تشکيل اين کارگروه از چند ماه گذشته گفت: يکي از دغدغه‌هاي اصلي اين کارگروه تهيه محتواي مربوط به همايش بود که طبيعتا بايد اقدام جدي در اين زمينه انجام مي‌داديم. نخستين اقدام نشست با مسئولان کشوري و برگزاري جلسات استاني در مورد تهيه بسته‌هاي سرمايه‌گذاري قابل ارائه در اين همايش بود.

وي تصريح کرد: مکاتبات متعددي با مناطق آزاد تجاري، شهرداري‌هاي استان‌هاي مختلف، استانداري‌ها و شرکت‌ها و موسسات فعال در بخش خصوصي انجام گرفت تا بتوانيم تعداد و ظرفيت سرمايه‌گذاري در کشور را افزايش دهيم.

جهانگيري افزود: تاکنون حدود 100 پروژه ويژه براي ارائه در اين همايش آماده کرده‌ايم. اين در حالي است که با دانشگاه تربيت مدرس نيز تفاهم‌نامه‌اي امضا کرده‌ايم تا تمام بسته‌ها به پژوهشکده اقتصاد اين دانشگاه تحويل و پس از تاييد اعضاي هيات علمي اين پژوهشکده براي ارائه در همايش استفاده شود.

وي با اشاره به 10 محور ارائه شده در اين همايش تاکيد کرد: محورهاي همايش اعم از مجتمع‌هاي بين‌راهي، هتل‌ها، کمپينگ و متل، مجتمع‌اي آب‌درماني، خدمات گردشگري و تاسيسات نوار ساحلي و قوانين و مقررات سرمايه‌گذاري و ... است که در بخش قوانين و مقررات سرمايه‌گذاري تلاش کرده‌ايم تمامي قوانين و ضوابط مشخص شده در همه موارد سرمايه‌گذاري را به صورت يک پکيج به سرمايه‌گذاران معرفي کنيم.

جهانگيري افزود: با هماهنگي‌هاي انجام شده سعي کرده‌ايم که هيچ سرمايه‌گذاري در اين همايش بدون شناسنامه پذيرش نشود. شناسايي هويت و سوابق عملکردي سرمايه‌گذاران از جمله اقداماتي است که با هماهنگي کامل وزارت کشور انجام گرفته است. تا اين لحظه هزاران مکاتبه و نامه رسمي و اداري براي تبادل اطلاعات سرمايه‌گذاران رد و بدل شده است و در نهايت حدود 500 گروه سرمايه‌گذاري از کشورهاي مختلف براي حضور در همايش شناسايي و دعوت شده‌اند.

وي گفت: يک بانک اطلاعاتي به آدرس www.Cito.ir طراحي شده است که از طريق اين سايت تمامي اطلاعات صاحبان فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در اختيار عموم قرار خواهد گرفت. از سويي نيز در اين سايت قوانين و مقررات مربوط به سرمايه‌گذاري لينک شده است. همچنين پروژه‌هاي در حال انجام و پروژه‌هايي که هنوز به اجرا در نيامده‌اند در اين سايت قرار داده شده تا سرمايه‌گذاران بتوانند اطلاعات لازم را از روي اين بانک برداشت کنند.

جهانگيري با ارائه عملکرد ستاد همايش فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در صنعت گردشگري تاکيد کرد: حدود 2هزار بسته سرمايه‌گذاري براي ارائه به سرمايه‌گذاران در اين همايش تا قبل از همايش آماده خواهد شد. از ديگر اقدامات انجام شده براي اين همايش هم مي‌توانيم به چاپ بروشور، کتاب و CD براي ارائه در همايش اشاره کرد.

وي گفت: تا امروز حدود 20 دفتر اطلاع‌رساني از سوي سفارتخانه‌ها براي ارائه اطلاعات سرمايه‌گذاري در کشورهاي ديگر نهايي شده است و به زودي به ارائه اطلاعات فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در کشورهاي ديگر خواهند پرداخت.

جهانگيري افزود: در اين همايش، دو نمايشگاه و 10 کارگروه تخصصي تشکيل خواهد شد که در اين پانل‌ها به معرفي فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري به سرمايه‌گذاران خواهيم پرداخت.

در اين جلسه ناصر خليل زاده، مسئول کميته اجرايي ستاد همايش فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري نيز گفت: براي مجموعه سازمان‌هاي استاني و معاونت‌هاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري فضايي را در نمايشگاه تعريف کرده‌ايم تا مجموعه گردشگري و عملکرد 3 ساله اين سازمان در دولت نهم در 3 حوزه ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري براي عموم به نمايش گذاشته شود.

وي افزود: اين نمايشگاه به مدت پنج روز براي بازديد عموم آزاد است. در اين نمايشگاه، استان‌ها را بر اساس بزرگي استان و فعاليت‌هاي انجام شده در اين حوزه‌ها به سه بخش درجه اول، دوم و سوم تقسيم کرده و بر اساس اين درجه‌بندي فضايي را به اين استان‌ها اختصاص داده‌ايم که براي استان‌هاي درجه اول فضا بزرگ‌تر است.

خليل زاده تاکيد کرد: در اين نمايشگاه اين همايش، عملکرد سه ساله اين سازمان و اقداماتي که تاکنون در حوزه‌هاي مختلف انجام شده است، به اضافه جاذبه‌ها و پتانسيل‌ها و فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري در اين موارد به مردم معرفي خواهد شد.

وي افزود: تيزرهاي اين همايش، از يک هفته قبل از همايش در شبکه‌هاي مختلف پخش خواهد شد. از سويي نيز با هماهنگي‌هاي انجام شده در 60 ايستگاه با نصب استندهاي نمايشگاه برگزاري اين نمايشگاه به اطلاع عموم خواهد رسيد. اين در حالي است که 400 دعوت نامه از سوي معاون رئيس جمهور نيز تاکنون امضا و در حال توزيع ميان ميهمانان است. در اين همايش 279 شخصيت حقيقي و حقوقي از مجموعه‌هاي دولتي و خصوصي حضور خواهند داشت. /100

انتهای پیام/

کد خبر 1387080126