محمد بهرامزاده، رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران و دبير کارگروه در اين جلسه با اشاره به ظرفيت بسيار بالاي گردشگري استان تهران، ضمن ارائه گزارشي از وضعيت هتلها، تختها و اماکن اقامتي در حال ساخت و ساز، اين استان را يکي از معدود استانهايي دانست که گردشگري در آن زمينه ظرفيت بسيار بالايي در سرمايهگذاري و ايجاد مناطق نمونه گردشگري دارد.
وي در ادامه مشکلات عمده اين بخش را کمبود نيروي انساني و اعتبارات سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان عنوان کرد و افزود: با اين محدوديتها انجام امور قدري سخت مي شود اما با وجود فرصتهايي همچون ظرفيت سرمايهگذاري در بخشهاي مختلف گردشگري ميتوان با هماهنگي و تعامل بين دستگاههاي دولتي به آينده اميدوار بود.
دبير کارگروه گردشگري عدم هماهنگي بين دستگاهي را از مشکلات ديگر اين بخش عنوان کرد و افزود: با رويکرد مثبت دولت در سرمايهگذاري و ايجاد مناطق نمونه گردشگري انتظار ما از همه دستگاهها تسريع در پاسخگويي به استعلام ها و تسهيل روند اداري است که در اين صورت قطعا شاهد شکوفايي و رشد در اين بخش خواهيم بود.
بهرامزاده در ادامه همچنين تشکيل کارگروه گردشگري در معاونت عمراني استانداري را در هماهنگي و تسريع در مصوبات و ارائه راهکارهاي عملياتي در اين زمينه موثر دانست و اظهار اميدواري کرد: با برگزاري جلسات کارگروه به طور منظم شاهد نتايج خوبي در اين زمينه خواهيم بود.
يوسفعلي درون پرور معاون امور عمراني استانداري تهران نيز با اشاره به اهميت تهران به لحاظ موقعيت خاص سياسي و فرهنگي و دارا بودن شرايط پايتختي جمهوري اسلامي ايران ضمن حمايت کامل از سرمايهگذاران در اين بخش دستگاه هاي دولتي را به تعامل و هماهنگي بيشتر توصيه کرد.
گفتني است در اين جلسه با بحث و بررسي اعضا کارگروه 32 منطقه نمونه گردشگري مورد تاييد و تصويب کارگروه قرار گرفت تا در دور دوم سفر رياست محترم جمهور به تصويب نهايي برسد.
همچنين ساماندهي 5 روستاي هدف گردشگري به نامهاي خاوه در ورامين، سنج و برغان در ساوجبلاغ، سنگان در کن و جليزجند در فيروزکوه مورد تصويب قرار گرفت./106
انتهای پیام/