وي گفت:در سال 2007 شاهد رشد 47/1 درصدي گردشگران ورود به مالزي بودهايم. در اين سال گردشگران ايراني بيش از 27 هزار نفر بودهاند در حال که در سال 2006 اين تعداد 18 هزار نفر بودهاند.
وي در ادامه با اشاره به اينکه کشور مالزي داراي انواع غذاها و دسرهاي مختلف است، افزود: مالزي کشوري اسلامي است و غذاهاي مطمئني دارد و مسلمانان در اين کشور ميتوانند راحت باشند.
وي بيان کرد: کشور مالزي کشوري ارزان و يا خيلي گران نيست و نرخي متعادل براي گردشگران دارد.
تائب در بخشي ديگر از صحبتهايش به طرح جذب گردشگران سلامت و سيستم حمل ونقل و وجود 3 فرهنگ متفاوت در مالزي اشاره کرد و تصريح کرد:ما در مالزي برنامهاي را تحت عنوان مالزي را کشور دوم خود بدانيد، به اجرا درآورديم وسعي کرديم براي ارائه خدمات بهتر به گردشگران در نقاطي که توريست با آنها در تماس است از کساني که زبان فارسي ميدانند استفاده کنيم و همچنين به راهنمايان تورهايي که فارسي خوب صحبت ميکنند مدرک معتبر ميدهيم.
قائم مقام صنعت گردشگري مالزي با تاکيد بر اينکه اين کشور به عنوان يک مرکز بينالمللي براي دانشجويان شناخته شده است، خاطر نشان کرد: در سال 2007 بيش از 47 هزار نفر در مالزي مشغول به تحصيل بودند که بيشتر در موسسات دولتي و بخش خصوصي ثبت نام کردهاند و دانشجويان ايرني در رتبه سوم به لحاظ سفر به مالزي قرار دارند.
وي گفت: بيش از 3 هزار دانشجويي ايراني در مالزي مشغول به تحصيل هستند، همچنين 17 مرکز آموزش دولتي، 21 دانشگاه بخش خصوصي، 5 شعبه محوطه دانشگاهي خارجي و بيش از 500 کالج خصوصي در اين کشور فعالند.
تائب به نشستهاي خود با مسولان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ايران در طول سفر خود به ايران اشاره کرد و بيان کرد: با معاون گردشگري ايران و توراپراتورهاي ايران نشستهاي مختلفي را برگزار کرديم و با ملک زاده در خصوص تفاهمنامههايي که در گذشته بين ايران و مالزي به امضا رسيده بود به بحث پرداختيم و براي اساس يکي از مصوبات اين تفاهمنامهها در فوريه نخستين نشست کميته فني ايران و مالزي را در مالزي برگزار ميکنيم.
وي به نشست خود با بخش خصوصي ايران اشاره کرد و گفت: در اين نشست بخش خصوصي ايران اطلاعات و نحوه همکاري بيشتر با مالزي را خواستار شدند.
در پايان صحبتهاي قائم مقام گردشگري مالزي خبرنگاران سوالاتي را در مورد همکاري مالزي با ايران در مورد ترانزيت حجاج مالزي به ايران، نحوه تبليغات در ايران، امکاناتي که در مالزي به گردشگران ارائه ميدهند، درآمد گردشگري مالزي و ميزان تورم اين کشور اشاره کرد.
تائب نيز در پاسخهاي خود به اين نکات اشاره کرد که براي سفر به اين کشور نياز به ويزا نيست و نمايندگي دفتر اطلاع رساني گردشگري مالزي واقع در سفارت در تمامي اوقات آماده پاسخگويي به سوالات در مورد نحوه همکاري و سرمايهگذاري و جاذبهها اين کشور است و تاکيد کرد که اين کشور هيچگونه سدي براي ورود به مالزي در جلوي گردشگران نميگذارد./102
انتهای پیام/