انجام برنامه‌هاي پژوهشي پايگاه ميراث فرهنگي ابرکوه

مدير پايگاه شهر تاريخي ابرکوه با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،گفت:بدون ترديد يکي از مهمترين بخش‌هاي فعاليتي در پايگاه‌هاي ميراث فرهنگي، بخش پژوهشي است. از اين رو بيشتر پايگاه‌ها، نگاه و توجه ويژه اي به فعاليت‌ها و اقدامات پژوهشي حوزه تحت مسئوليت خود دارند.

عباس قديريان افزود: به همين دليل و در راستاي فعاليت‌هاي پژوهشي پايگاه ميراث فرهنگي و گردشگري شهر تاريخي ابرکوه، اين پايگاه با يک نگاه ويژه به روستاهاي تاريخي تحت مسئوليت خود و بناهاي تاريخي موجود در آنها سعي دارد تا با صيانت از اين مواريث ارزشمند فرهنگي، پژوهش‌هاي لازم را در مورد بناها انجام دهد.

قديريان اضافه کرد :مطالعه تاريخي ، جغرافيايي بافت مهردشت و روستاي نصرت آباد، مطالعه تاريخي ،جغرافيايي و معماري مجموعه‌هاي زيستي قديم و متروکه روستاها و همچنين مطالعه تاريخي، جغرافيايي قلعه تاريخي روستاي بداف، از مهمترين برنامه هاي اين پايگاه در روستاها است .

وي اضافه کرد: همچنين پژوهش‌هاي باستان شناختي و مطالعه معماري و تزئينات وابسته به معماري مسجد جامع ابرکوه، پژوهش با موضوع شناخت و آسيب شناسي و احياي صنايع دستي و هنرهاي سنتي و مطالعه و گويش واژه‌هاي مربوط به معماري و شهر سازي منطقه از ديگر برنامه‌هاي اين پايگاه طي سال جاري است .

قديريان خاطر نشان کرد: پايگاه شهر تاريخي ابرکوه، علاوه بر برنامه هاي پژوهشي خود، پروژه‌هاي متعدد ديگري را در زمينه هاي مختلف حفاظت و مرمت، مستند سازي، گردشگري پيش بيني کرده و در جلسه هيات راهبردي پايگاه در سال گذشته به تصويب رسانده و به مراجع ذيصلاح ارسال داشته است که همگي آنها با تخصيص اعتبار لازم و پيش بيني شده، در سال جاري انجام و به اتمام خواهد رسيد./104

انتهای پیام/

کد خبر 1387080514