به گزارش ميراث آريا (chtn)، شکلات تلخ از مقادير زيادي فلاونوئيد تشکيل شده است که اين ماده به تسهيل گردش خون در مغز و ديگر اندام‌ها کمک مي‌کند.

فلاونوئيد موجود در شکلات در ميزان جريان خون در عروق تاثيرگذار است و تجمع پلاکت‌ها در ديواره عروق جلوگيري مي‌کند.

همچنين شکلات تلخ داراي خاصيت انتي اکسيداني بيشتري است که تاثير عمده‌اي در فشار خون و تسهيل گردش خون دارد و مانع لخته شدن خون مي‌شود اما بهتر است در مصرف آن زياده روي نکنيم.

از آنجا که لبنيات خاصيت آنتي‌اکسيداني خود را از بين مي‌برد بهتر است اين دو با هم استفاده نشود شکلات در پيشگيري از سرطان نيز موثر است.

نوعي ترکيب شيميايي موجود در ترکيب شيميايي شکلات تلخ به نام gecgc باعث کاهش سرعت رشد توده‌هاي سرطاني مي‌شود اين ماده بيشترين تاثير بر سرطان روده دارد به طوري که رشد توده‌هاي اين نوع سرطان را تا 50 درصد کاهش مي‌دهد و بيشترين سلول‌هاي سرطاني موجود در اين توده‌ها را از بين مي‌برد.

تحقيقات نشان داده است که مصرف شکلات افسردگي دوران بارداري را کاهش مي‌دهد و اثر فيزيولوژيکي مثبتي در زنان دارد.

همچنين به سلامت رواني جنين در دوران بارداري نيز کمک مي‌کند هات چاکلت يا شکلات داغ نيز نوع ديگري از شکلات است که تاثير بسزايي در ايجاد شادابي و جواني پوست دارد.

شکلات داغ غليظ به دليل داشتن درصد آنتي اکسيداني بالا علاوه بر تامين رطوبت لزوم پوست را در اشعه آفتاب مستحکم مي‌کند.

تاثير شکلات داغ غليظ بيشتر از نوع رقيق آن است و يک ليوان شکلات داغ حدود 200 کالري دارد بايد يادآور شد بهتر است در مصرف شکلات زيادروي نشود زيرا چربي موجود در شکلات در بالا رفتن کلسترول خون تاثير گذار است./115

انتهای پیام/

کد خبر 1387080542