وي ادامه داد: اين بانک تمام اطلاعات مربوط به توليدکنندگان، صادرکنندگان، دريافتکنندگان تسهيلات بانکي، بازار مصرف، بازار مواد اوليه، نمايشگاههاي دائمي، فصلي، موردي، داخلي و خارجي، آثار برتر و آموزشگاههاي خصوصي و دولتي صنايعدستي اين استان جمع آوري و در اختيار علاقهمندان ميگذارد.0
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان گيلان با بيان اينکه اطلاعات موجود در اين بانک در اختيار عموم قرار ميگيرد، اظهار داشت: تمامي افرادي که به نوعي دسترسي به ارتباط الکترونيکي و مجازي داشته باشند، ميتوانند از اين اطلاعات استفاده کنند.
قاسمي وجود چنين سيستمي را براي صنعتگران صنايع دستي بسيار ضروري دانست و گفت: اجراي اين طرح در واقع ايجاد يک کارت ويزيت براي هنرمندان و صنعتگران استان است که امکان دسترسي به آنها را راحتتر ميکند.
وي با اشاره به اينکه اعتبار تخميني براي اين طرح بين 15 تا 17 ميليون تومان است، گفت: اعتبار براي ايجاد بانک اطلاعات صنايع دستي در صورت تأمين از محل اعتبارات استاني است.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي خاطرنشان کرد: به طور حتم ايجاد و راه اندازي اين بانک تاثير بسزايي در توسعه و ترويج روزافزون بخش صنايع دستي و رفع مسائل و مشکلات متعدد آن دارد.
ساسان قاسمي با تأکيد بر اينکه مخاطبيابي، بازاريابي و ايجاد ارتباط براي توليدکنندگان به بازارهاي هدف از اهداف اين طرح است، افزود: يقينآ اين راهکار در راه حذف دلالان فروش توليدات صنايع دستي مؤثر است.
وي يادآور شد: بانک اطلاعات صنايع دستي استان گيلان در زمينه پژوهش براي پژوهشگران صنايعدستي در خصوص دسترسي به هنرمندان و صنعتگران صنايع دستي بسيار موثر است./111
انتهای پیام/