به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از ستاد اطلاع‌رساني شانزدهمين دوره هفته کتاب جمهوري اسلامي ايران حجت‌الاسلام و المسلمين سيد مهدي خاموشي درباره حضور گسترده نهادها و ارگان‌هاي دولتي و غيردولتي در هفته کتاب اظهار داشت: کتاب در طول قرن‌هاي متمادي حاکميت بلامنازعي بر ذهن، قلب و انديشه تمدن درخشان ايراني و اسلامي داشته است و جايگاهي گرانقدر در عرصه فرهنگ دارد.

وي افزود: با توجه به پيشينه پربار، طبعا حضور گسترده نهادها و ارگان‌هاي دولتي و غيز دولتي در شانزدهمين دوره هفته کتاب جمهوري اسلامي ايران اتفاقي فرخنده است. در اين راستا هر چه حمايت‌هاي همه جانبه تشکل‌هاي دولتي و غيردولتي از اين مقوله بيشتر و جدي‌تر باشد اميد رسيدن به هدف و چشم‌انداز تعيين شده بيشتر مي‌شود.

خاموشي، خاطرنشان کرد: فرهنگ کتاب و کتابخواني مستلزم برنامه‌ريزي‌هاي خردمندانه و طولاني مدت است و با نام‌گذاري روزهاي معدودي از سال به نام کتاب مشکل حل نمي‌شود.

وي به ستاد اطلاع رساني شانزدهمين دوره هفته کتاب جمهوري اسلامي ايران گفت: کتاب کهن‌ترين رسانه ثبت و انتقال دانش و معرفت در جوامع بشري بوده، بنابراين براي حفظ و پاسداري از چنين ميراثي، نام‌گذاري به نام هفته کتاب هر چند ضروري اما کمترين کاري است که مي‌توان براي چنين ذخيره عظيم فرهنگي انجام داد.

رئيس سازمان تبليغات اسلامي با اشاره به اينکه فرهنگ مقوله‌اي انداموار است، تصريح کرد: اين بدين معني است که مسايل فرهنگي جامعه در ارتباط با يکديگر هستند. با توجه به علل ضعف روحيه و فرهنگ کتابخواني جامعه بايد عواملي که فضا را براي پرورش چنين روحيه‌اي تنگ کرده‌اند، بررسي شود.

خاموشي در پايان درباره هر چه بهتر برگزاري هفته کتاب گفت: بهتر است ساز و کارهايي فراهم شود تا ميزان تاثيرگذاري برنامه‌هاي هفته کتاب در ميان قشرهاي مختلف جامعه به مرحله سنجش و ارزيابي گذاشته و در صورت مشاهده تاثيرات کم يا زياد آن، عوامل هر يک بررسي، نقد و تحليل شود./120

انتهای پیام/

کد خبر 1387080723