وي با اشاره به اينکه رشد طلاق قابل کنترل با برنامههاي کوتاه مدت و ميان مدت نيست گفت : طلاق ريشه در تربيت جوانان و نظامهاي تربيتي جامعه دارد از اين رو براي کاهش ميزان طلاق لازم است که علاوه بر ريشهيابي طلاقها در کشور، بر ايجاد ظرفيت تحمل از سوي والدين در فرزندان و اصلاح نظامهاي تربيتي تاکيد کرد. اين اقدام بايد از خانوادهها به عنوان کوچکترين نهاد جامعه آغاز شود.
عصارنيا بر حمايت از جوانان براي پذيرش مهارتهاي زندگي تاکيد کرد و افزود: مهارتهاي زندگي نه تنها جنبه آموزشي دارد که ابعاد پرورشي را نيز مدنظر خواهد داشت. بر اساس پيمايشي که از سوي معاونت مطالعات و تحقيقات سازمان ملي جوانان صورت گرفته، نيمي از طلاقها در چهار سال اول زندگي جوانان صورت ميگيرد و اعتياد، مسائل اقتصادي و عدم تفاهم و سازگاري در صدر فهرست علل طلاق قرار دارد.
وي با تاکيد بر ضرورت عزمي ملي براي حل مسئله ازدواج جوانان تصريح کرد: عزم ملي نيازمند احساس تکليف و هشدار ملي است. هم اکنون طرح تشکيل خانوادههاي نيمه مستقل به عنوان راهکارهاي جديد و با تاکيد بر حفظ بافت سنتي ازدواج مطرح شده است. بر اساس اين پيشنهاد، خانوادهها به انتخاب همسر جوانان کمک کرده و پس از انتخاب و عقد دائم، آنان را تحت فشار براي مستقل شدن نميگذارند. اين شرايط منافي تعهدات قانوني پسر نسبت به دختر نيست اما فرصتي براي تهيه امکانات حداقلي به منظور آغاز زندگي مشترک از سوي طرفين فراهم ميکند.
معاون فرهنگي و اجتماعي سازمان ملي جوانان با تاکيد بر ضرورت همراهي خانوادهها، وفاداري و مسئوليتپذيري پسران و شکيبايي دختران براي تشکيل خانوادههاي نيمه مستقل اظهار داشت: هماکنون بخشي از جوانان به دليل عدم مواجهه جدي با مشکلات، با برخورد به نخستين چالش، خود را شکست خورده ميپندارند.
وي همچنين از اعلام گزارش عملکرد دستگاههاي عضو ستاد ملي ساماندهي امور جوانان در حوزه ازدواج و همزمان با روز ازدواج جوانان به مناسبت سالروز ازدواج حضرت الزهرا (س) و حضرت علي (ع) در تاريخ 10 آذر ماه خبر داد./120
انتهای پیام/