بنابراين گزارش جايگاه و نقش صنايع فرهنگي در توسعه اقتصادي و اجتماعي، نقشه استراتژي صنايعفرهنگي کشورها از منظر آيسسکو، صنايع فرهنگي، دفاع و امنيت ملي، نقش سازمانهاي فرهنگي و دانشي بر توسعه صنايع فرهنگي و صنايع فرهنگي در استراتژي توسعه فرهنگي با رويکرد مهندسي فرهنگي از محورهاي اصلي اين همايش است.
همچنين صنايعدستي و جايگاه و نقش آن در توسعه اجتماعي، اقتصادي و دفاعي کشور، صنايعدستي و فرهنگ عمومي و کارآفريني فرهنگي، اهميت، ضرورت و جايگاه نقش کانونهاي تفکر و شبکه سازي مديريت فرهنگي کشور از مباحث مورد بررسي در بخش صنايع دستي و ديگر حوزهها است.
اين گزارش حاکي از آن است که نمايندگاني از دبيرخانه شوراي فرهنگ عمومي، دبيرخانه شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، مرکز امور زنان و خانواده رياست جمهوري، مؤسسه آموزشي تحقيقاتي صنايع دفاعي، سازمان فرهنگي، اسلامي آيسسکو، دانشگاه صنعتي اميرکبير، سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، سازمان تبليغات اسلامي در اين همايش حضور دارند.
گفتني است در نخستين همايش ملي توسعه صنايع فرهنگي در کشورها، چالشها و فرصتها، سازمان مطالعات شهرداري، سازمان فرهنگي و هنري شهرداري تهران و سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همکاري گستردهاي دارند.
لازم به ذکر است اين همايش يکروزه، 14 آبان ماه جاري با حضور سازمانها و مراکز ذکر شده در تالار انديشه برگزار ميشود./111
انتهای پیام/