بنا بر اين گزارش در اين نمايشگاه مهدي حيدري و مانا نوبر به عنوان نمايندگان هنرمندان ايراني، کارهاي سفال، سراميک و فلز را با موضوعيت سقاخانه و نقشي که هنر و صنايعدستي در معماري ايراني و اسلامي داشتهاند، ارائه کردند.
وزير تجارت و صنايع دستي تونس به همراه همسرش پس از بازديد از نمايشگاه اعلام کردند با اينکه بارها به ايران سفر کرده اند، ولي اين نمونه از هنر و صنايعدستي را در هيچ يک از شهرهاي ايران حتي در اصفهان هم نديدهاند.
همچنين مهندسان معمار شرکت کننده از کشورهاي مختلف براي بهره گيري هنر ايراني در معماري کشورهاي خود با هنرمندان ايراني به رايزني پرداختند. ضمن اينکه رنگهاي زيبا، ظرافت و نوآوري در کارهاي ارائه شده موجب جذب هنرمندان خارجي و ميهمانان کنگره شده بود.
اين گزارش حاکي از آن است با توجه به موضوع انتخاب شده براي نمايشگاه ايران، بسياري از هنرمندان سوالات خود را پيرامون موضوع سقاخانه، پرندگان کوچک سفالي، سراميک، کاسههاي آب، پرندگان فلزي و شمايل دست در پروژه مطرح ميکردند که با پاسخ هنرمندان ايران، برعظمت تاريخ، تمدن، هنر و روحيه صلحطلبي و صفا و محبت ايراني، اذعان ميکردند.
اکثر ميهمانان خارجي خواستار اعطاي پرندگان فيروزه اي براي نگهداري در کلکسيونها و کارهاي معماري خود بودند. ولي به دليل ترخيص موقت کالاهاي نمايشگاهي ايران توسط سفارت جمهوري اسلامي و لزوم بازگرداندن آنها به ايران اين امکان وجود نداشت.
گفتني است اين نمايشگاه تا پايان روز 30 اکتبر برپا و پس از پايان نشست اختتاميه در مراسمي نمايشگاه به کار خود پايان داد./111
انتهای پیام/