ساغر حميدي افزود: عمليات اجرايي براي نورپردازي منار جنبان سه ماه به طول انجاميد و هفته اول آبان ماه سالجاري نورپردازي اين بنا به اتمام رسيد و به سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان تحويل داده شد .
وي با بيان اينکه با اين نورپردازي منار جنبان در تاريکي شب کاملا روشن است و بازديد کنندهها هيچ مشکلي ندارند ، تصريح کرد: قبل از نورپردازي منار جنبان ، با تاريک شدن هوا گردشگران و بازديد کنندگان اين بنا به خصوص در ايام نوروز با مشکل مواجه بودند که با اين اقدام اين مشکل برطرف خواهد شد .
حميدي اضافه کرد: براي نورپردازي منار جنبان در حدود 30 ميليون تومان اعتبار از سوي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان هزينه شد .
خاطر نشان ميشود؛ مقبره عمو عبدالله که مربوط به سال ۷۱۶ هجري شمسي است داراي دو مناره است که هرکدام در يک سمت ايوان اين مقبره واقع شده اند و دليل اصلي جذابيت اين مکان هستند , چرا که هر حرکتي که در يکي از اين دو مناره به وجود آيد به طور خود بخود نه تنها درمناره ديگر , بلکه در تمام ايوان منعکس مي شود.
از اين رو لقب معروف منار جنبان به آن داده شده است. شيوه معماري اين بناي تاريخي به دوره مغول برميگردد. ايوان اين مقبره با کاشيهاي چهارگوش و چندوجهي لاجوردي رنگ تزيين شده است و کتيبه اي نيز بر روي مقبره وجود دارد .
منار جنبان يکي ازبناهاي تاريخي شگفت انگيز اصفهان است که در ۶ کيلومتري غرب شهر اصفهان,در راه نجف آباد در روستاي کارلاتان واقع شده است./104
انتهای پیام/